IPhone 16 Pro vs 17

Yillarca duz iPhone modelleri kullandim, sonradan hep Pro Max kullanmaya başladım. IPhone'lerde imkanin varsa kesinlikle Pro veya Pro Max almanı oneririm. Uzun sureli kullanimlarda da Pro modeller daha iyi diyebilirim. 14'u ilk ciktiginda aldim ve is telefonu olarak kullaniyordum. 14 Pro Max'i de gundelik ayni sartlarda kullaniyordum, yillar gectikce 14 net olarak yavaslamaya basladi ancak Pro Max halen ilk gunku akiciligina yakindi (2 ay once 2 telefonu da degistirdim.) Ayni durumu 12-12 Pro Max'te de yasadim. Simdi ise 17 Pro Max ve 16 Pro ikilisine gectim, net olarak daha memnunum. Pil konusunu dert etme zaten degisimini yetkili servislerde yaptirirsan sorun cikartmiyor. 16 Pro uzun kullanim anlaminda daha mantikli.

Apple o zaman sınıfsallık yapardı, 17 serisiniden itibaren çoğu Pro özellik düz modellere de geldi. A19 işlemcisi çok güçlü, 16 Pro'nun işlemcisinden daha iyi, batarya konusunda çok bariz şekilde 17, 16 Pro'dan daha iyi. iPhone 17, 16 Pro'ya göre neredeyse 3 saat daha fazla kullanım süresi sunuyor.

Aynı serilerde eskiden aşırı fark oluyordu ama şu an IP17 ile o bitti diye düşünüyorum hocam 120Hz A19işlemci vs.
Kardesime de duz 17 aldim, bilmiyorum psikolojik mi ancak halen fark var gibi geliyor 😀. Bu farki 1-2 yil gectikten sonra gorecegiz muhtemelen. Dediklerinize de katiliyorum 120Hz ve A19 olmasi avantaj.

Kardesime de duz 17 aldim, bilmiyorum psikolojik mi ancak halen fark var gibi geliyor 😀. Bu farki 1-2 yil gectikten sonra gorecegiz muhtemelen. Dediklerinize de katiliyorum 120Hz ve A19 olmasi avantaj.

Kardesiniz şu an memnun mu hocam.

Apple o zaman sınıfsallık yapardı, 17 serisiniden itibaren çoğu Pro özellik düz modellere de geldi. A19 işlemcisi çok güçlü, 16 Pro'nun işlemcisinden daha iyi, batarya konusunda çok bariz şekilde 17, 16 Pro'dan daha iyi. iPhone 17, 16 Pro'ya göre neredeyse 3 saat daha fazla kullanım süresi sunuyor.
Dogrudur hocam, inanilmaz teknolojiden anlayan bir insan degilim, muzu soyar iphone kullanirim 😊. Ben tecrubelerimi aktardim. Umarim bu fark ortadan kalkmistir, zamanla gorecegiz.

Kardesiniz şu an memnun mu hocam.
Kendisinde 13 Pro Max vardi ondan gecti, performans ve pil olarak net fark var diyor. Harici memnun, tek sikintisi kasasi saglam degil dedi (bence hakli da).

Zaten pil konusu yüzünden ve günlük kullanım için 17 düşünüyorum ama uzun süre kullanacağım satmayı düşünmüyorum 16 Pro mu diyorsunuz?
Ama pil konusunda 16 pro üzer bu da bir gerçek.
17 alın kafanız rahat olsun.
Uzun omurlu olani ama 16 Pro

iPhone 16 Pro biraz daha eski ve sıfırı kalmadığı için düz 17 düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
iPhone 16 Pro: 1 yıl garantili pil seviyeleri %85-90 256 GB.
iPhone 17: 2 yıl garantili pil 100 256 GB 1.
iPhone 17 tabii ki hocam, zaten 16 Pro'dan birçok yönden de iyi telefon. Özellikle zoom kamerasına çok fazla ilginiz yoksa 17'deki 2x optik kalitede ve 10x de dijital zoom yeterli gelecektir. Zaten ekrandan, bataryaya, bataryadan işlemciye vs. hep 17 daha iyi. Kaldı ki sıfır olarak rahatça alınıyor. Hem sıfır olması hem 2 yıl garantili olması hem de daha iyi olmasıyla 17 öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı