iPhone 16 Pro vs iPhone 15 Pro

Osman Toprak

Hectopat
Daha fazla  
İkisinden birini alacağım önümüzdeki günlerde fakat fiyat farkı niyeyse çok az aralarında. Ya da ben mi yanlış şeye bakıyorum bilmiyorum. Hangisi tercih edilmeli? Ve neden fiyat farkı az?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 90 bin TL lik bir telefon değil. Alınacaksa yurt dışı alınması daha mantıklı geliyor bana. IMEI kaydı yaptırmadan 4+4 = 8 ay kullanabiliyorsunuz, telefonu da yaklaşık 40 bin TL ye almış oluyorsunuz.

Apple tarafında alabileceğiniz ekran süresi harici en iyi telefon, eğer bütçe konusunda sıkıntınız yoksa 17 serisini bekleyebilirsiniz sızıntılar güzel.

S24 Plus'tan geçeceğim ekran süresi hiç tatmin etmiyor son güncellemelerden sonra 16 Pro da daha iyi olur diye umuyordum.

Bence 90 bin TL'lik bir telefon değil. Alınacaksa yurt dışı alınması daha mantıklı geliyor bana. IMEI kaydı yaptırmadan 4+4 = 8 ay kullanabiliyorsunuz, telefonu da yaklaşık 40 bin TL'ye almış oluyorsunuz.

Yurt dışı deneyimim oldu daha önce hiç uğraşmak istemiyorum.

S24 Plus'tan geçeceğim ekran süresi hiç tatmin etmiyor son güncellemelerden sonra 16 Pro da daha iyi olur diye umuyordum.

Yurt dışı deneyimim oldu daha önce hiç uğraşmak istemiyorum.

Bu ve bu tarz birkaç videoyu izleyerek ne seviyede olduğunu anlayabilirsiniz tabii mobil verinizin çekme duruma göre falan değişkenik gösterecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İkisinden birini alacağım önümüzdeki günlerde fakat fiyat farkı niyeyse çok az aralarında. Ya da ben mi yanlış şeye bakıyorum bilmiyorum. Hangisi tercih edilmeli? Ve neden fiyat farkı az?
16 pro almanizi oneririm, fiyat durumunun da 15 pro'nun artik uretilmediginden kaynaklandigini dusunuyorum ama 16 serisi 15 serisine gore daha duzgun bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı