Yok hocam edit vs ile uğraşmıyorum yanlış yazdıysam düzeltiyim hemen kusura bakma![]()
Pardon uğraşmıyorum demişsin benim hatam.
Yok hocam edit vs ile uğraşmıyorum yanlış yazdıysam düzeltiyim hemen kusura bakma![]()
Isinma ve kamera yuzunden farka deger fakat bir telefona o kadar para vermek ne kadar mantikli bilmiyorum butceniz yetiyorsa 16 Pro alin daha memnun kalirsiniz.
Evet hocam şu piyasa şartlarında mantıklı değil tabii ki ama hep Apple kullandım bu zamanada kadar Android cok karışık geliyor Apple çok alıştığım için Apple tercihim.
Evet hocam bana da iOS daha rahat geliyor dediğim gibi ısınma dert değilse 15 Pro tercih edebilirsiniz 16 Pro daha iyi bir cihaz fakat bütçe zorlanacaksa gerek yok.
Hocam hem 20 bin TL fark vereceğim onu da nakit avans çekeceğim faizle 26 bin olacak o topa girmek istemiyorum 15 Pro bayağı gider bana diye düşünüyorum.
Gider hocam sadece alırken iade imkanlarına da bakın en kötü ihtimal pişman olursanız iade eder başka bir telefon bakarsınız.
Zaten satıcı abim sayılır babamında arkadaşı her türlü iadede vs sıkıntı çıkarmıyor hallediyor ondan rahatım biraz.
Beğenmezseniz iade alacaklarsa alın hocam güçlü telefon.
Aradaki farka hiç gerek yok hocam. Bir de bence 2.el sıfır kapalı kutu almak yerine direkt internetten sıfır alın. Geçen ay anneme aldım 15 Pro, 2000 TL maximum puan vermişti mesela. Kullandığınız bankaya göre kampanyalara bir bakın. World'de 50 bin TL üstüne 500 TL veriyordu sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.