S24 Ultra vs iPhone 16 Pro

16 Pro şarj bakımından üzer. Pil performansı önceliğiniz ise düşünmeyin bence, bile bile lades olursunuz. O kadar performanslı bir çiple sadece 3500 küsur mAh bataryaya sahip. Kompakt cihaz seviyorsanız günde 2 defa şarj etmeye katlanılabilir ama boyutla işiniz yoksa gerek yok.
Olay sadece sayilarda bitmiyor. 16 Pro kullaniyorum. Gayet de guzel sarj omru var.

Sayilara takilmak yerine gunluk kullanimda kac saat verdigine bakmak gerekjyor.

Olay sadece sayilarda bitmiyor. 16 Pro kullaniyorum. Gayet de guzel sarj omru var.

Sayilara takilmak yerine gunluk kullanimda kac saat verdigine bakmak gerekjyor.
Sayıya bakarak konuşmuyorum direk kullanıcı deneyimi. 16 pro arkadaşımda da var mobil veri yoğun kullanımda iş ortamında yarım gün gidiyor. Aynı koşullarda 16 pro max günü çıkartıyor mesela.

Sayıya bakarak konuşmuyorum direk kullanıcı deneyimi. 16 pro arkadaşımda da var mobil veri yoğun kullanımda iş ortamında yarım gün gidiyor. Aynı koşullarda 16 pro max günü çıkartıyor mesela.
Arkadasimda vardi da soyle gidiyor yerine direkt kaynak verirseniz daha saglikli olur.

Benimki de butun gun gidiyor mesela :)

Bizim gibi yoğun kullanmıyorsanız gidebilir hocam kullanımınıza bağlı.
Herkes kendi ihtiyaclarina gore telefon aliyor. Cogu kisi cebinde cantasinda tepsi tasimak istemiyor. Ihtiyaci olan alsin.

Ama bir urunun ihtiyscinizi karsilamasi oburunu cop yapmiyor. Demek istedigim bu.

Arkadasimda vardi da soyle gidiyor yerine direkt kaynak verirseniz daha saglikli olur.

Benimki de butun gun gidiyor mesela :)
Hocam iPhone'lar için yapılan bir batarya testinde bir önceki nesilden olmasına rağmen rekabet olsun diye ekledikleri S24U iPhone'ları geçmişti 😅

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama yine de iPhone bataryasıda gayet iyi gidiyor onda sorun yok

Technopat Haberler

Geri
Yukarı