iPhone 16 Pro'dan tıslama sesi geliyor

Parkedersemez

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone 16 Pro cihazımda bazen WhatsApp'tayken bazen tarayıcıdayken bazen Instagram'dayken, telefonun hoparlörunden tıs tıs tıs diye ses geliyor, sonra uygulamadan çıkıyorum ses gidiyor. Bir daha da bir süre gelmiyor. Sorun ne olabilir?

Daha önce hoparlöre sıvı teması oldu mu?
Bildiğim kadarıyla yoğun bir sıvı teması olmadı hocam, elimizi yıkadıktan sonra damla vs ye zaten cihaz dayanıklı. Sıvı kaynaklı olsa sanırım genel anlamda müzik vs dinleyemem hocam. Ses kalitesinde hiçbir sorun yok, sadece kendi kendine dururken uygulamada tıslamaya başlıyor. Tarayıcıda normal bir sitede geziyorum misal, ses olmayan.

İnce bir ses bazen bende de olabiliyor Instagram da Reels falan gezerken hoparlör aktifken. Ama bende kulağımı yaklaştırdığımda anca ayırt ediliyor onun haricinde imkansız duymam. Bu durum sende daha fazla olabilir belki.

İnce bir ses bazen bende de olabiliyor Instagram da Reels falan gezerken hoparlör aktifken. Ama bende kulağımı yaklaştırdığımda anca ayırt ediliyor onun haricinde imkansız duymam. Bu durum sende daha fazla olabilir belki.
Hocam bu direkt tıs tıs sesi, her ne olursa olsun bu iPhone’un donanım sorunları artık tadımı kaçırdı. 15 Pro’da ısınma sorunu, 16 Pro Max’de dokunmatik sorunu, farklı farklı sorunlar. Bunlar kalite kontrolden geçmiyor mu?

Normal bir durum değil. Desteğe başvurun.
Hocam desteğin bu konuda yapabileceği bir şey olduğunu zannetmiyorum, cihazın hoparlöründe herhangi bir sorun yok. En fazla maksimum yapacakları şey swap cihaz olur belki, onun için de zaten 15-20 gün bekletirler. Daha çok mağdur oluruz

Up

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı