iPhone 16 vs S25

Iphone 60 Hz Android 60 Hz diye bir şey yok benim Mercedesimin 60 Km/h senin Audi 60Km/h'dan iyidir gibi bir şey bu hala anlamadınız demek istediğim animasyon kalitesi algısını IOS animasyonları güzel bu yüzden size sanki 60 Hz daha iyi gibi geliyor ama alakası yok her iki panelde kendini 60 kere yeniliyor Şubatta S24 cihazınız One Ui 7 Stabil güncellemesini aldığın da dediğimi anlayacaksınız IOS kullanıcılarına 120 hz vermek yerine sana 60 hz veririm ama animasyonlarım güzel bu saye de sen de sanarsinki benim 60 hz panelim diğerlerinin 120 hz panelinden daha iyidir gibi bir şey diyor olay bundan ibaret aslında algı matematiğin bile önüne geçiyor

Hocam bir de android de yeni bir os güncellemesi geldiğinde kullanıma sunulması için bir kaç ay bekliyorsunuz markadan markaya bu süre daha da uzuyor.
Yani hocam o pek önemli değil de zaten one ui7'den de pek beklentim yok benim açıkçası. Ana ekranda uygulama aramak için aşağı çekme hareketini yapmak bile zulüm s24'te yemin ederim ki iphone 4'te daha güzel o hareket bile sen düşün yani iphone 4 diyorum. Bakınca basit basit detaylar ama o basit detaylardan o kadar fazla var ki alışınca bırakamıyorsun.

Hocam iphone 6 yı 2024 ekimine kadar kullandım yaklaşık 8 senedir pil sağlığım 84 tü basit oyunları oynatıyordu 30-45 fps de uzun ömürlülük açısından iphone daha uzun ömürlü geliyor bana.

Hocam size kendi örneğinizden gideyim tofaş ve audi olarak düşünelim, aynı hızda giderken hangisi daha konforlu? Hız fark etmez. Devrimi o manada dedim. Mesela iki araba, son hızları aynı biri clio biri a8 bu durumda cliodan a8'e geçiş yapan birisi devrim yaşamış olmaz mı?

Hocam iPhone 6'yı 2024 Ekimine kadar kullandım yaklaşık 8 senedir pil sağlığım 84'tü basit oyunları oynatıyordu 30-45 FPS de uzun ömürlülük açısından iPhone daha uzun ömürlü geliyor bana.

Onu güncel cihazlar için bilemeyiz ama şimdilik öyle görünüyor. Malum her üründe güncel model satışlarını arttırmak için bilinçli eskitmeler yapılıyor ve her geçen yıl ürünlerin maliyetleri daha da azaltıp malzemeleri daha da dandikleştiriliyor. Bu firmaların işi gücü dini imanı para zaten ben Apple da savunmuyorum sadece inkar edilemez gerçekleri dile getiriyorum ama diğer arkadaşlar Samsung'u babasının firması gibi savunuyor anlayamıyorum. Bu firmaların hepsi cebimizden paramızı çekmekten başka amacı olmayan oluşumlar neden bu kadar bağlanıyorlar ilginç. Apple da öyle yani sadece parasının hakkını da veriyor bir nebze de olsa. Adama diyorsun iPhone al adam diyor ki S25 Ultra 8K video renderlamada daha hızlı, telefon mu alıyorsun workstation mu

Son düzenleme:
Evet hocam siz de haklısınız ama o telefonu ben ikinci el olarak elimden çıkaramadıktan sonra neden alayım şuan özellikleri android telefonlara göre kötü olan 11 bile s20 ultra dan fazla fiyat a sahip bir de şuan 11 alan tanıdıklarım var işin kötü tarafı

İşlem gücüne takmış durumdalar ama stress testinde daha güçsüz pixel telefon S24ultrayı geçince kimse bir şey diyemiyor ya da S25'in kamerasında hala tenk tonu farklılıkları bozulmalar olduğunu görünce.

Yani geçse ne olur ki zaten esas önemi olan o işlem gücünün ekrana ne kadar yansıdığı değil mi günlük kullanıcı için Telefonda gerçekten işlem gücüne ihtiyacı olan maksimum %0.000001'lik kesim falandır yani o adam gitsin alsın da burada tiktok kaydıracak pubg mobile oynayacak adamlara s24 ultra öneriyorlar

S24 Ultra pubg için 16PM den bile performansli bir telefon çok normal değil mi hala gpu konusunda snapdragonun önünde olan yok

S24 Ultra ne yapıyor 140FPS mi veriyor. Yogun stress testinde pixelden bile kotu bir performans sergiliyor.
Dalga mı geçiyorsunuz Pixel 9 Pro XL Saf Android olmasına rağmen ekranda takılma yapan bir telefon Chipsett'i zaten 8 Gen 3 ile kapışabilecek bir durumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…