iPhone 16 vs S25

Adamlar koymus telefonu yan yana calistirmis telefonun optimizasyonu gayet yerinde, uzun surelerde S24 Ultra isinip hata veriyor.
Hangi kanaldan izliyorsunuz bilmiyorum ama benim izlediğim testlerde de 9 Pro XL takılmaya başlıyor ve de ne bu samsung düşmanlığı anlamış değilim önce herkes performans önemli değil diyor sonra samsungun en küçük hatasında göstermeye yer arıyor

Çok para veririm kalitesiz kullanırım hesabı o da iyiymiş

Ben cevabımı yazdım, iPhone 15'in 50k, 14'ün 41k olduğunu düşünürsek S25'in ederi 42/43 tür, 42 43 vsken alınır, fazlaysa gidip iPhone 15 alınır.

Zaten 42 43'e SE4 gelecek o yüzden iPhone 16 / S25 vs önemsiz, o cihaz gelince bunların fiyatı ve sundukları çok saçma kalacak.

Cevap SE4'ü 40-45 arasında bir fiyata almak, yani ne iPhone 16 ne de S25

Yeni çıkan S serisi Samsung cihaz, Apple'ın geçen yıl çıkardığı cihazdan hatırı sayılır bir şekilde ucuz olmadığı sürece alınmaz, almam da önermem de.

Ben cevabımı yazdım, iPhone 15'in 50k, 14'ün 41k olduğunu düşünürsek S25'in ederi 42/43 tür, 42 43 vsken alınır, fazlaysa gidip iPhone 15 alınır.

Zaten 42 43'e SE4 gelecek o yüzden iPhone 16 / S25 vs önemsiz, o cihaz gelince bunlarıb fiyatı ve sundukları çok saçma kalacak.

Cevap SE4'ü 40-45 arasında bir fiyata almak, yani ne iPhone 16 ne de S25.

Yeni çıkan s serisi Samsung cihaz, Apple'ın geçen yıl çıkardığı cihazdan hatırı sayılır bir şekilde ucuz olmadığı sürece alınmaz, almam da önermem de.

Hayır anlamadığım iş S25 IP16'dan teknolojik anlamda çok daha öndeyken sizin S25 yerine IP15 alirim demeniz çok ilginç bunu düşünmeniz Samsung'a o para verilmez ne her sene testlerde karşılaştırmalarda S23 IP14 S23 galip geliyor S24 IP15 S24 galip geliyor S25 IP17 bile ciksa S25 üstün bir cihaz zaten S4 çıkacaksa Samsung'da S25 Edge yayınlayacak her türlü Apple kendini rezil ediyor.

Hayır anlamadığım iş S25 IP16'dan teknolojik anlamda çok daha öndeyken sizin S25 yerine IP15 alirim demeniz çok ilginç bunu düşünmeniz Samsung'a o para verilmez ne her sene testlerde karşılaştırmalarda S23 IP14 S23 galip geliyor S24 IP15 S24 galip geliyor S25 IP17 bile ciksa S25 üstün bir cihaz zaten S4 çıkacaksa Samsung'da S25 Edge yayınlayacak her türlü Apple kendini rezil ediyor.
Ben o parayı vermem , testler falanda umrumda değil ,

Benim için S25'i alınabilir yapıcak fiyat 43 , 44 olduğu an gider ekstra 6k koyar iphone 15 alırım umurumda bile olmaz 60hz olması.

43 e düşerse S25 alırım.

Dediğim gibi a18 ile gelicek olan SE4 40-45 arası bir fiyatla geleceği ve s25'inde 40'ın altına düşmeyeceğini , keza iphone 15'inde daha ucuz olmayacağını varsayarsak bütün bu cihazların fiyatları gereksiz ve önemsiz , çıkınca SE4 alıcam zaten.

Ben o parayı vermem, testler falan da umurumda değil,

Benim için S25'i alınabilir yapacak fiyat 43, 44 olduğu an gider ekstra 6K koyar iPhone 15 alırım umurumda bile olmaz 60Hz olması.

43'e düşerse S25 alırım.

Dediğim gibi A18 ile gelecek olan SE4 40-45 arası bir fiyatla geleceği ve S25'inde 40'ın altına düşmeyeceğini, keza iPhone 15'inde daha ucuz olmayacağını varsayarsak bütün bu cihazların fiyatları gereksiz ve önemsiz, çıkınca SE4 alacağım zaten.

Sizin Apple takıntılarınıza bir şey diyemem tercihiniz ama rasyonel sonuçlar değişmez benim gözümde S25 Plus bile 16Pm'den akıcı ve güçlü bir cihaz.

Sizin Apple takıntılarınıza bir şey diyemem tercihiniz ama rasyonel sonuçlar değişmez benim gözümde S25 Plus bile 16Pm'den akıcı ve güçlü bir cihaz.

Yani Apple takıntım olsa 43'e de almazdım S25'i.
Bence alınabilir ve hak ettiği fiyat o.

iPhone 60 Hz Android 60 Hz diye bir şey yok benim Mercedes'imin 60 Km/h senin Audi 60Km/h'dan iyidir gibi bir şey bu hala anlamadınız demek istediğim animasyon kalitesi algısını iOS animasyonları güzel bu yüzden size sanki 60 Hz daha iyi gibi geliyor ama alakası yok her iki panelde kendini 60 kere yeniliyor şubatta S24 cihazınız One UI 7 Stabil güncellemesini aldığın da dediğimi anlayacaksınız iOS kullanıcılarına 120 Hz vermek yerine sana 60 Hz veririm ama animasyonlarım güzel bu saye de sen de sanarsinki benim 60 Hz panelim diğerlerinin 120 Hz panelinden daha iyidir gibi bir şey diyor olay bundan ibaret aslında algı matematiğin bile önüne geçiyor

Bence daha çok şöyle oluyor o iş;

İkisi de ibrede 60km gösteriyor ama, biri gerçekten 60'la giderken 60 gösteriyor, diğeri 50 ile giderken 60 gösteriyor.

IPhone'un 60Hz i Android'in 120Hz'ine denk değil ama 60Hz'ine de denk değil. Tab S9 FE gibi, yani 90Hz'e denk denebilir ya da bir tık daha kötü 80 / 85 Hz gibi ama sıradan bir 60Hz Android yerine 90Hz'e daha yakın deneyim yaşattığı kesin.

Son düzenleme:
Yani Apple takıntım olsa 43'e de almazdım S25'i.
Bence alınabilir ve hak ettiği fiyat o.

Hak ettiği fiyat o diyorsunuz ama 8 gen Elite 3 nanometre ve pahalı bir işlemci bu da işleri değiştiriyor eğer Exynos 2500 ile gelseydi Exynos işlemci alınmaz diyecektiniz ve fiyat muhtemelen 45 bin falan olacaktı belki 2500 A18 kafa kafaya olacaktı ama tepki yağmaya devam edecekti eski Exynos'ların başarısızlığı yüzünden 8 gen Elite olması pahalı olmasının tek sebebi kısaca.

Bence daha çok şöyle oluyor o iş;

İkisi de ibrede 60km gösteriyor ama, biri gerçekten 60'la giderken 60 gösteriyor, diğeri 50 ile giderken 60 gösteriyor.

IPhone'un 60Hz i Android'in 120Hz'ine denk değil ama 60Hz'ine de denk değil. Tab S9 FE gibi, yani 90Hz'e denk denebilir ya da bir tık daha kötü 80 / 85 Hz gibi ama sıradan bir 60Hz Android yerine 90Hz'e daha yakın deneyim yaşattığı kesin.

Vallahi bencesizi sencesini bilmem ama her şey paralel animasyon kalitesinden ibaret sizin dediğiniz gibi olsaydı originos 30 hz> 120 Hz iOS bile derdik çünkü çinliler bu işi artık düşündüğünüzden de ileriye çekti. IPhone'da da Android'de de 60 Hz 60 Hz bu değişmez ama pixel başına düşen animasyon yetersiz kalınca tabii ki size 50 Hz gibi gelebilir ama 60 Hz olduğunu değiştirmez madem 90Hz'e yakın bir deneyim yaşatıyor size misal IP 15 neden 75 FPS alamıyor? Çünkü FPS kilidi 60 da ekranı 60 Hz yani olay animasyon ve algı umarım anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı