Hocam size kendi örneğinizden gideyim Tofaş ve Audi olarak düşünelim, aynı hızda giderken hangisi daha konforlu? Hız fark etmez.

devrimi o manada dedim. Mesela iki araba, son hızları aynı biri Clio biri A8 bu durumda Clio'dan A8'e geçiş yapan birisi devrim yaşamış olmaz mı?
Onu güncel cihazlar için bilemeyiz ama şimdilik öyle görünüyor. Malum her üründe güncel model satışlarını arttırmak için bilinçli eskitmeler yapılıyor ve her geçen yıl ürünlerin maliyetleri daha da azaltıp malzemeleri daha da dandikleştiriliyor. Bu firmaların işi gücü dini imanı para zaten ben Apple da savunmuyorum sadece inkar edilemez gerçekleri dile getiriyorum ama diğer arkadaşlar Samsung'u babasının firması gibi savunuyor anlayamıyorum. Bu firmaların hepsi cebimizden paramızı çekmekten başka amacı olmayan oluşumlar neden bu kadar bağlanıyorlar ilginç. Apple da öyle yani sadece parasının hakkını da veriyor bir nebze de olsa. Adama diyorsun iPhone al adam diyor ki S25 Ultra 8K video renderlamada daha hızlı, telefon mu alıyorsun workstation mu