Çözüldü iPhone 16'da Fortnite Mobile açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
iOS

ECicek

Kilopat
iPhone 16 cihazımda iOS 26 geliştirici betası yüklüyken de sorunsuzca oynayabildiğim Fortnite Mobile, iki gün öncesinde gelen güncellemeden beri daha oyun açılmadan direkt çökmeye başladı. Bazı yerlerde iOS 18'e tekrar dönersem sorunun çözülebileceğini gördüm fakat telefonumda iOS 26 yüklüyken de oyunu sorunsuzca oynamaya devam edebiliyordum iki gün öncesine kadar. Dolayısıyla sorunun iOS sürümümden kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Oyunu silip tekrardan indirdim fakat bu sefer oyun içi indirmeyi bile yapamadım oyun açılmadığından ötürü. Sizlerin önerebileceği iOS sürümünü düşürmek harici bir şeyler var mıdır acaba?

Bu da yaşamış olduğum sorunun videosu.

Çözüm
iPhone 16 cihazımda iOS 26 geliştirici betası yüklüyken de sorunsuzca oynayabildiğim Fortnite Mobile, iki gün öncesinde gelen güncellemeden beri daha oyun açılmadan direkt çökmeye başladı.

Sorunun cevabı konuda gizli. Güncellemeden kaynaklı. Başka bir sebebi yok.
iPhone 16 cihazımda iOS 26 geliştirici betası yüklüyken de sorunsuzca oynayabildiğim Fortnite Mobile, iki gün öncesinde gelen güncellemeden beri daha oyun açılmadan direkt çökmeye başladı.

Sorunun cevabı konuda gizli. Güncellemeden kaynaklı. Başka bir sebebi yok.

Çözüm
Bu sorunu ben de yaşıyorum arkadaşımla ama ben ne güncelleme yaptım ne de başka bir şey oyunu indirdim ve açılmadığını fark ettim. Tam aynı şekilde uygulamadan atıyor. Çözüm falan bulabildiniz mi?

Maalesef çözüm bulamadım hocam, atmış olduğum videodaki gibi açılır açılmaz kapanmakta oyun. Dolayısıyla güncelleme ile düzeltmelerini beklerken bilgisayar üzerinden devam ediyorum oynamaya.

iPhone 16 cihazımda iOS 26 geliştirici betası yüklüyken de sorunsuzca oynayabildiğim Fortnite Mobile, iki gün öncesinde gelen güncellemeden beri daha oyun açılmadan direkt çökmeye başladı. Bazı yerlerde iOS 18'e tekrar dönersem sorunun çözülebileceğini gördüm fakat telefonumda iOS 26 yüklüyken de oyunu sorunsuzca oynamaya devam edebiliyordum iki gün öncesine kadar. Dolayısıyla sorunun iOS sürümümden kaynaklı olmadığını düşünüyorum. Oyunu silip tekrardan indirdim fakat bu sefer oyun içi indirmeyi bile yapamadım oyun açılmadığından ötürü. Sizlerin önerebileceği iOS sürümünü düşürmek harici bir şeyler var mıdır acaba?

Bu da yaşamış olduğum sorunun videosu.

Bu sorunu ben de yaşıyorum telefonda ama daha önceden de giremiyordum ben, herhangi bir çözüm veya bir şey bulabildiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorunu ben de yaşıyorum telefonda ama daha önceden de giremiyordum ben, herhangi bir çözüm veya bir şey bulabildiniz mi?
Hayır hocam çözüm bulamadım hatta aramayı bıraktım. Çünkü tek çaremiz yeni bir güncellemeyle düzeltmelerini beklemek. Fakat ben daha öncesinde iOS 18.5 ve iOS 26 geliştirici betasındayken sorunsuzca oynayabiliyordum bu güncelleme gelesiye kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı