iPhone 16e alınır mı?

yuserf10

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, gündelik hayatta kullanmak istediğim güncel nadiren veya ara sıra fotoğraf çekeceğim bir Apple telefon istiyorum ve maximum verebileceğim fiyat 43 bin TL. iPhone 16e hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Parasını haketmediğini düşünüyorum.Sunmuş olduğu özelliklere göre pahalı.İphone 13 alıp 10k kar etmek daha mantıklı geldi bana açıkcası.

Başka seçeneğin yok, seve seve alacaksın zaten. Sormanın mantığı yok 🙂 15'e bütçen yetmiyor, 14 de çıkalı 3 yıl oldu. Eskidi. Zaten çıktığında bile 13 seviyesindeydi güç olarak, aynı işlemciyi kullanıyorlardı.

13-14 gibi artık 3-4 yıllık telefonlara 30 bin-40 bin lira verirken için acımayacaksa başka seçeneğin yok en azından.

Merhaba, gündelik hayatta kullanmak istediğim güncel nadiren veya ara sıra fotoğraf çekeceğim bir Apple telefon istiyorum ve maximum verebileceğim fiyat 43 bin TL. iPhone 16e hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alınır, bakma sen kötüleyenlere. iPhone 13'ten en az 4 sene daha fazla kullanılacak olması bile yeterli.

Başka seçeneğin yok, seve seve alacaksın zaten. Sormanın mantığı yok 🙂 15'e bütçen yetmiyor, 14 de çıkalı 3 yıl oldu. Eskidi. Zaten çıktığında bile 13 seviyesindeydi güç olarak, aynı işlemciyi kullanıyorlardı.

13-14 gibi artık 3-4 yıllık telefonlara 30 BIN-40 bin lira verirken için acımayacaksa başka seçeneğin yok en azından.

15 gereksiz pahalı geliyor.

iOS geçmek istiyorum, uzun zamandır Android kullanıyorum

Alınır, bakma sen kötüleyenlere. iPhone 13'ten en az 4 sene daha fazla kullanılacak olması bile yeterli.

Kötü dedikleri tek şey kamerası ve manyetik şarj olmama kabiliyeti sanırsam, onun dışında yenilikçi bir telefon

Kupon falan bulup 40'a daha iyi olur, alınır 16e. Neden alınmasın, fiyatı da düştü üstelik baya.

15 gereksiz pahalı geliyor.

Kötü dedikleri tek şey kamerası ve manyetik şarj olmama kabiliyeti sanırsam, onun dışında yenilikçi bir telefon
Kamerası 16 kamerası diye biliyorum direkt. İşlemcisi bir tık kırpılmış bir de ama günlük kullanımda o farkı hissedemezsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı