iPhone 16E alınır mı?

bineyy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi sosyaller. 2.5 yıldır iPhone 13 kullanıyorum ve artık değiştirme kararı aldım. iPhone 16E sizce alınır mı? Hoş gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen indirimde 37k ya alınabiliyordu. Bu şekilde fırsat yakalayıp alabilirsiniz. 10-15k civarı para verip model yenilemiş olursunuz. Hiç fena değil IPhone'dan devam etmek istiyorsanız.

İllaki iOS alacağım diyorsanız en mantıklısı şu an. Sadece kamera açısından kötü.

0.5 zoom dışında hem işlemcisi hem de RAM'iyle her türlü düz 14 ve 15'ten daha iyi. Batarya süresi de düz modellerden daha iyi. Fiyatı 38-39k civarı olsa alınır derdim ama son 2 haftada artarak 42-43k yaptılar.

Iphone şart ise alabilirsiniz ama ben 13den geçmezdim o cihaza. Çok kötü duruyor donanımı vs 14 15den iyi ancak tasarımı için almazdım yani. Bu bütçede eğer zorunlu değilse IOS android bakın derim.

Bilmiyorum görüdüğümde telefonu albenili geldi. Donanımını vs. incelediğimde gayet dolu bir cihaz. Fiyatı da 42K civarı. IOS'tan devam edeceğim gibi duruyor.

Hocam sanırım mertbayantemur iPhone 16e neden alınmaz diye bir video çekmişti YouTube'da onu izlerseniz memnun olurum. Ama tercihlerinize saygı duyuyorum tabii ki.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı