iPhone 16e alınır mı?

Submarine03

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro AN515-58
CPU : Intel Core i7 12650H
GPU: NVIDIA Geforce RTX 4060
SSD: 500 GB
HDD : 320GB
Merhaba iyi sosyaller, 2,5 yıldır kullandığım bir Galaxy S20 FE 128 GB'lık bir telefonum var. Aslında hiçbir sıkıntısı yok bana sadece ben model yükseltmek istediğimden dolayı telefonu değiştirmek istiyorum. İnternette araştırma yaparken iPhone 16E'yi gördüm. Fiyatı da cezbetti ve araştırmaya başladım zaten öyle kamerayı ara sıra kullanıyorum tatillerde.

Lazım olduğu zamanlarda fotoğraflar çekiyorum. Araba kullanırken videolar falan çekip yüklüyorum o kadar. Oyun zaten oynamıyorum müzik dinleyip YouTube'da bir şeyler izliyorum o kadar diyebilirim. Sizce S20 FE de kalınır mı yoksa iPhone 16e ye geçmeli miyim önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geniş açı kamera önemsizse alınır geniş açı istiyosanız iPhone 13 alın.

Geniş açı zaten kullanmıyorum ama beni tek düşündüren şey ekranı S20 FE lerin ekranı 120 Hz iken 16elerin ekranları 60 Hz sadece kafamı o kurcalıyor hocam.

İos ekosistemine geçmek senin için çok önemli değilse Android'de kal. Aynı fiyata çok çok daha iyi özellikli telefonlar mevcut.

Android tarafında her zaman daha iyi cihaz bulunur hocam. Burada asıl önemli olan şey Android mi yoksa iOS mu istiyorsunuz. iOS ise 16e iyidir 13 önermem.

Almanızı önermiyorum. O para ile daha iyi telefon alınır.

Sizin kriterleriniz için 16e 13 den çok daha iyi olacaktır uzun süre daha güncelleme alacağını düşünüyorum yanlış bilmiyorsam apple intelligence de alıyor ios 26.1 ile 13 le kıyaslanmaması bile gerekli bana kalırsa

Yani karar vermedim daha ama yıllarca Samsung kullandım neredeyse her çeşit telefonundan kullandım kapaklısından sürgülüsünden Java işletim sistemli dokunmatiklisinden (corby 2 ) A10 s ve S20 FE olmak üzere birçok modellerini kullandım Samsung'un 2 tane de LG telefon eskittim biraz farklılık istemiyor da değilim açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı