iPhone 16e almaya değer mi?

Bu arada, eğer iPhone istiyorsan bu fiyatlara 2.el çok güzel iPhone'ler var. Onlara bakabilirsin. Bu konudaki Android'leri fiyatları uygun diye onları almana gerek yok. Veya biraz bekleyip 15'e indirim gelmesini bekleyebilirsin. 10 gün önce 45'e düşmüştü. iOS kendini hissettiriyor gerçekten.

İllede iPhone istiyorsan E'yi at düz 16 al birkaç sene kullanıp aldığın fiyata yakın satar üzerine bir miktar koyup üst modele geçebilirsin mesela. Bu benim düşüncem bence yani.

iPhone'lerde de var 7 sene. Ayrıca 7 sene sonra güncelleme bitse bile 2-3 sene de kullanabiliyorsun. Hatta Samsung 7 sene garantiyi vermeden önce de iPhone 7 sene garantisi veriyordu.
Ne alaka hocam? İkisi de veriyor sonuç olarak, Samsung vermeden önce 7 sene desteği iPhone veriyordu diyip güncelleme desteği yönünden Samsung'u elemek çok saçma olur. Hem biri serinin en düşük modeli biri en yüksek modeli 7 sene sonra biri çok yavaş olur biri de yine diğerine göre iyi olur.

ne gömmüşsünüz 15 karşısında 16e'yi.

+Daha iyi kamera (direkt 16'nın kamerası var. tek eksisi geniş açı, geniş açıyı normalden çok mu kullanıyorsunuz ki?)
+daha iyi batarya ömrü (yaklaşık 5 saatlik bir fark az değil)
+güncel çip (15'te kullanılan çip 14pro'nun çipi. 2 sene gerinin teknolojisi yani)
+8 gb ram (15te 6gb var)
+daha iyi bağlantı gücü ve hızı (c1 modemi)

15'te başka ne var. hangi özellikler var da çok daha güncel donanım ve ucuz fiyat karşısında değer. hadi fiyatları eşit diyeyim. fiyat performans olarak 16e 15'ten iyi.

Ne alaka hocam? İkisi de veriyor sonuç olarak, Samsung vermeden önce 7 sene desteği iPhone veriyordu diyip güncelleme desteği yönünden Samsung'u elemek çok saçma olur. Hem biri serinin en düşük modeli biri en yüksek modeli 7 sene sonra biri çok yavaş olur biri de yine diğerine göre iyi olur.
3 sene güncelleme koyup kalan 4 senede de saçma sapan güvenlik güncellemesi basıyorlardı. Bu sene ile beraber değişti. Ayrıca ben burada S serisi için konuşuyorum zaten. Samsung'un 7 sene önceki amirali şu an kasıyor ama 7 sene önceki iPhone kasmıyor. Ama S24 6 sene sonra kasacak demiyorum. Güncelleme açısından iPhone'yi kötülememek lazım. Ne de olsa Android'deki cimri markalara yön verdi. Yoksa adamlara kalsa 1 sene güncelleme koyarlar sonra yallah Custom ROM geliştiricilerine derler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı