IPhone 16e mi 15 mi?

• Konuyu başlatan M3rt0o
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 269
Amaçlarına baglı. Kamera önemliyse 15 derim. Ama günlük kullanım ise sadece uzun ömür amaçlıysa 16e.

Bugün 13'ü sordum telefonculara fakat o artık bitti güncelleme almayacak dediler 2021'de çıkmış cihaz 4 yıl popüler kalmış bence çabuk eskimeye başlamış 15 için ise ne düşünüyorsunuz?

Bugün 13'ü sordum telefonculara fakat o artık bitti güncelleme almayacak dediler 2021'de çıkmış cihaz 4 yıl popüler kalmış bence çabuk eskimeye başlamış 15 için ise ne düşünüyorsunuz?

O bitti güncelleme almayacak! O sırada hala güncelleme alan iPhone 11 ne olacak ya. Şaka maka doğru diyorlar ama abartmışlar. Güncelleme alır hala sadece uzun süre daha almaz.

Hangisine yöneliyorsunuz uzun ömürlü kullanım için?

Birbirlerine yakın güncelleme ve güvenlik desteği olarak +1 yıl daha öne geçer IP16e bence bana kalırsa 15 dinamik ada 2. kamera magesafe vs.

Birbirlerine yakın güncelleme ve güvenlik desteği olarak +1 yıl daha öne geçer IP16e bence bana kalırsa 15 dinamik ada 2. kamera magesafe vs.

Ben pek hoşlanmadım tasarımından tek kamera olmamış FE serisi bile 3 kameralı ancak 15 gayet Prime hissettiriyor içime yattı yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı