IPhone 16e neden sevilmiyor?

Aslında bizim ülkemizde çok teknoloji cahili var o yüzden. Şöyle bir mantık var mesela telefon 60Hz diye 15bin TL'lik bir Android telefonun ekranının bu telefondan daha iyi olacağını düşünen var. iPhone 15'te dynamic ada var diye 16E'nin ekranı kötü yazan mı dersin tek kamera diye kamerayı kötü sanan mı dersin. Kısaca iPhone kullanmayan Xiaomi elemancıkları bile bu telefona kötü diyor.

Mesela ne konuda hak etmiyor?

Hocam Geekbench puanları olsun verdiği performans olsun kamera olsun özellikle 40 bine hangi telefon bu performansı veriyor acaba? Donanımdan kastınız nedir?

Face ID yok demişsiniz siz biraz geriden geliyorsunuz sanırsam 16e 15Pro'dan daha yüksek performans sonuçları veriyor bir araştırıp öyle yorum yaparsanız iyi olur bence. Ayrıca bataryası kötü demişsiniz insanlara yalan yanlış bilgi vermeye çalışmayın en basit şekilde bir tane video izlerseniz bataryasının ne kadar sağlam olduğunu anlarsınız. İnsanlar sizin yorumunuzu okuyup ciddiye almaz zaten.

😂😂😂 16e performans sonuçlarında 13T'yi bırak 15t Pro'dan daha yüksek sonuç alıyor hangi cihazı kullanıyorsanız söyleyin detaylı şekilde karşılaştıralım.

Anladık 16e almışsın param boşa gitmedi diye ağlamamaya çalışıyorsun sana kötü haber paran çöp oldu o paraya S24 S25 FE S25 gibi cihazlar varken parayı çöp etmenin güzel taktiğini anlatmışsın👍🏻

Çok boş bir telefon hem o fiyata daha iyi Android telefonlar var ve telefonun tüm bileşenleri iPhone 13 ten daha iyi ve ekranı 60 Hz. PUBG falan girmeyi bile denemeyin iPhone 13T'e girersin belki de 16e de kasar bence.

16'e de nasıl kasıyor çok daha iyi işlemciye sahip telefon iPhone 13'ü çevrem kullanıyor PUBG'de yanıyor kasıyor telefon.

16'e de nasıl kasıyor çok daha iyi işlemciye sahip telefon iPhone 13'ü çevrem kullanıyor PUBG'de yanıyor kasıyor telefon.

Vallahi birçoğu kişide kasıyor. Grafik ayarlarından dolayıdır belki. Ayrıca 13 kullanan tanıdıklarım var onlarda kasıyor. Cihazın daha çok kullanımından ve grafiklerden kaynaklıdır o.

Aslında bizim ülkemizde çok teknoloji cahili var o yüzden. Şöyle bir mantık var mesela telefon 60Hz diye 15bin TL'lik bir Android telefonun ekranının bu telefondan daha iyi olacağını düşünen var. iPhone 15'te dynamic ada var diye 16E'nin ekranı kötü yazan mı dersin tek kamera diye kamerayı kötü sanan mı dersin. Kısaca iPhone kullanmayan Xiaomi elemancıkları bile bu telefona kötü diyor.

Mesela ne konuda hak etmiyor?

Hocam geekbench puanları olsun verdiği performans olsun kamera olsun özellikle 40 bine hangi telefon bu performansı veriyor acaba? Donanımdan kastınız nedir?

Face ID yok demişsiniz siz biraz geriden geliyorsunuz sanırsam 16e 15Pro'dan daha yüksek performans sonuçları veriyor bir araştırıp öyle yorum yaparsanız iyi olur bence. Ayrıca bataryası kötü demişsiniz insanlara yalan yanlış bilgi vermeye çalışmayın en basit şekilde bir tane video izlerseniz bataryasının ne kadar sağlam olduğunu anlarsınız. İnsanlar sizin yorumunuzu okuyup ciddiye almaz zaten.

😂😂😂 16e performans sonuçlarında 13t’yi bırak 15t prodan daha yüksek sonuç alıyor hangi cihazı kullanıyorsanız söyleyin detaylı şekilde karşılaştıralım.
16e sahibi yorumu gibi geldi. 8 bin TL ucuza S24 varken, iPhone 11'den hallice telefona 40 bin TL versem ben de böyle savunurdum aslında.

Vallahi birçoğu kişide kasıyor. Grafik ayarlarından dolayıdır belki. Ayrıca 13 kullanan tanıdıklarım var onlarda kasıyor. Cihazın daha çok kullanımından ve grafiklerden kaynaklıdır o.
A18 işlemci ve 8 GB RAM kullanan bir cihazın kasma imkanı yok, yorumunuz yalan gibi geldi.

16e sahibi yorumu gibi geldi. 8 bin TL ucuza S24 varken, iPhone 11'den hallice telefona 40 bin TL versem ben de böyle savunurdum aslında.

😂😂😂 Aynen kardeşim kaliteden anlamayan adam yorumu bu seninki. S23 kullandım 7 ay ilk günler iyiydi ama sonradan o çok övülen One UI çöpleşmeye başladı bir de sorun neydi biliyor musun 30 bin lira verip 25 bine satmam. S24 dediğin cihazı alanlar genellikle satmaya çalışıyor. 8 bin lira ucuza S24 varken gerisini okumama bile gerek yok sen 8 bin ucuza S24 al. Yani yorum yaparsında 16E'ye karşı S24 demessin be.

Demişsin ya iPhone 11'den hallice evet öyle iPhone 11 bile senin o övdüğün S24 tırtından daha iyi. Eline bir kere iPhone al ondan sonra yorum yap iPhone miş akjdjajsjajd.

iPhone model ürünlerin tek arzusu sadece kalite algısı satmak. Hiçbir anlamı yok. Aynı telefonu satıyor adamlar. 2-3 kuruş yukarda gözükmek isteyen orta-fakir kesim kölesi olmuş. Adam borç harç içinde bile iPhone alabiliyor. iPhone popüler kültürdür.
Ona bakırlırsa bütün markalar aynı özellikle samsung iphone en azından bir önceki modelin üstüne baya bişeyler koyuyor.Mesela samsung s21 s22 s23 s24 s25 bi bak bakalım neredeyse her şeyleri aynı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı