iPhone 16e vs iPhone 14

Bütçe
45.000 TL

Merfs28

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Önümüzdeki ay bu iki telefondan birini alacağım. Genellikle sosyal medya için kullanacağım, biraz fazla ekran sürem var, nadiren oyun oynarım ve kamera ile de çok bir işim yok, asıl istediğim şey telefonun beni uzun süre donmadan, çok ısınmadan akıcı, rahat bir şekilde sıkıntısız götürmesi. Sizce hangisini seçmeliyim? Bütçem bu iki telefona yetiyor ama bunlara bu kadar para verme, istediklerini karşılayacak daha ucuz bir model var derseniz de fikirlerinize açığım ama iPhone olması daha güzel olur. (maalesef iPhone 15 ve üstüne bütçe yetmiyor)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinide alma 14 kullanıyorum fiyatını hak eden bir cihaz değil. 16E de sırf tasarımı yüzünden alınmayacak bir model bence.

iPhone olması daha güzel olur. (maalesef iPhone 15 ve üstüne bütçe yetmiyor)

Alanı bana yetmez derseniz:

iPhone olmasi daha güzel olur demişsiniz ama zorunlu tutmamışsınız sanırsam. Doğru muyum?

Alanı bana yetmez derseniz:

iPhone olmasi daha güzel olur demişsiniz ama zorunlu tutmamışsınız sanırsam. Doğru muyum?

Doğrusunuz hocam Samsung'un bu üst seviye modellerine de bakacağım, diğer tüm arkadaşlara da çok teşekkürler görüşleri için, dikkate alacağım.

Doğrusunuz hocam Samsung'un bu üst seviye modellerine de bakacağım, diğer tüm arkadaşlara da çok teşekkürler görüşleri için, dikkate alacağım.

Hocam kısaca sana cevaplandırayım Apple ekosistemine girme gibi planınız yoksa s serisi al varsa 16e al bu fiyata aldığın telefonlar seni 4 5 yıl rahat götürür bunu bil. Ama iPhone14 alma 13 +2 GB RAM eklenmiş versiyonu o kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı