Beyaz_G
Hectopat
16e kamera olarak daha önde. 14'ün geniş açı kamerasına sahip olması kişisine göre değişecek bir avantaj ama ana kemerada 16e daha iyi. Ben iki cihazı da önermem ancak ikisinden birisi alınacaksa 16e alınmalı.
Hocam, bütçe maksimum 40.000 TL maalesef, o kadar çıkamıyorum. Zaten biraz aştım.iPhone 16e IPhone'un düz kötü tasarımlı modeli, 16e alınmaz iPhone 14 alacağına da iPhone 15 almalısın bence.
Ikisi arasindan kesinlikle 16e hem de bu fiyattayken. 14'un genis aci ve portre disinda hiçbir avantaji yok.
Hocam, loş ışık performansının kötü olduğunu söylüyor bazıları odak sorunu filan varmış, doğru mu?
Hocam, loş ışık performansının kötü olduğunu söylüyor bazıları odak sorunu filan varmış, doğru mu?
2. el 13 Pro veya yurt dışı 16 Pro/Max. Ne 16e alınır ne de Apple'ın en fiyasko telefonu olan iPhone 14 alınır. Paranı çöp edersin. Yurt dışın öncelik düşün derim eğer düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım.Hocam, bütçe maksimum 40.000 TL maalesef, o kadar çıkamıyorum. Zaten biraz aştım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.