iPhone 16e vs iPhone 14

İkisi arasında kalmışsam 16e tercih ederdim. Tek kötü yanı gece biraz kötü çekiyor, kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki tek sorunu bu ve ekran 60 Hz.
O kadar kötü mü gecesi hocam bir ıphone 11 den iyi midir fotosu en azından ?
İkinci el bir aylık 35 bine buldum alınır mı 128 lik yeter mi ki

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyin, 16e hakkında baska sorunuzun kalacağını sanmıyorum. Kalırsa da beni etiketleyin bizzat kullanıcı olarak bilgi veririm.
Evet arkadaki nesneleri silebiliyorsunuz fakat çok başarılı değil, küçük nesnelerde sorun yok fakat insana gelince işler değişiyor, hele yakındaysa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izleyin, 16e hakkında baska sorunuzun kalacağını sanmıyorum. Kalırsa da beni etiketleyin bizzat kullanıcı olarak bilgi veririm.
Evet arkadaki nesneleri silebiliyorsunuz fakat çok başarılı değil, küçük nesnelerde sorun yok fakat insana gelince işler değişiyor, hele yakındaysa.

Hocam selamlar özelden yazamadım size de 16’e mi kullanıyorsunuz cihazla ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz ben de düşünüyorum da almayı ya da bu cihaza alternatif ne önerebilirsiniz iPhone

@946444 iPhone 13 vs 16E
Hocam şu konuda paragraflarla açıklamıştım, oradan okuyabilirsiniz tekrar yazmayayım aynı şeyleri. Üstüne ekleyeceğim bir şey yok çünkü.
Teşekkürler hocam okudum. Siz kaça nereden aldınız 128 mi sizinki bende çok video foto var çocuktan dolayı o yüzden 128 almak ve icload mı yapmak mantıklı yoksa üst hafıza mı almak o zaman da fiyat performans kısmı yok oluyor gibi alternatifler oluyor 16 gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı