iPhone 16e vs iPhone 15

muhammedasdas

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle sizin önerinizle iPhone 16e vs iPhone 13, 16e alman daha mantıklı diye karar aldık şimdi ise aklıma soru takıldı.
Herkes videolarda iPhone 16e yi gömüyor, aklını kullanan bunu almaz vb. videolarda iPhone 15,16 öneriyor ama benim bütçem 16e yetiyor.
Herkes videoda ilk çıktığı zaman neredeyse aynı fiyat diye iPhone 15 önermiş ama şimdi ise 10klık fiyat farkı var iPhone 15'te sizce 16e yi almak kerizlik mi alsam memnun olur muyum?
Android tarafında S25 var ama artık Android ten bıkmış bir durumdayım IPhone'ye geçmek istiyorum sizce ne yapmalıyım tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar öncelikle sizin önerinizle iPhone 16e vs iPhone 13, 16e alman daha mantıklı diye karar aldık şimdi ise aklıma soru takıldı.
Herkes videolarda iPhone 16e yi gömüyor, aklını kullanan bunu almaz vb. videolarda iPhone 15,16 öneriyor ama benim bütçem 16e yetiyor.
Herkes videoda ilk çıktığı zaman neredeyse aynı fiyat diye iPhone 15 önermiş ama şimdi ise 10klık fiyat farkı var iPhone 15'te sizce 16e yi almak kerizlik mi alsam memnun olur muyum?
Android tarafında S25 var ama artık Android ten bıkmış bir durumdayım IPhone'ye geçmek istiyorum sizce ne yapmalıyım tavsiyeniz için şimdiden teşekkürler.

S25 bayağı iyi olur ama sen biliyorsun yine de.

Her Android aynı değil ama her neyse. 16e daha mantıklı.

Dostum aynı ikilemde kaldım 16e tercih ettim genis acı takıntın yoksa al geç güncel olanı hem de bütçe olarak daha artı.

Dostum aynı ikilemde kaldım 16e tercih ettim genis acı takıntın yoksa al geç güncel olanı hem de bütçe olarak daha artı.

S23 ten geçtim Android istemiyorsan 16e sana bicilmis kaftan.

O fiyata alacaksanız iPhone 15 daha mantıklı. Eğer 16'ya çıkabilirseniz 16. 16e ile 15 arasında kaldıysanız 15.

Özellikle geniş açı ve gece çekimi istiyorsanız 16e alınmaz gündüz fotoğrafları düzgün ışıkda güzel denebilir ama ışık falan azaldığında bozulmalar başlıyor, 13 yerine kesinlikle tercih edilir 15 ile aradaki 10k yı vermektense ben olsam S25 veya S24+ alırdım.

Apple, iOS evet güzel ama ülkemizde pahalı kendimde Apple kullanıyorum ama düşük bütçelerde daha iyi seçenekler varken zorunluluk değilse Apple almamak gerek.

Gündelik, fazla oyun oynayan biri değilim. Fotoğraf video çekerim, şu zamanda alacaksam uzun zaman kullanacağım uzun vadeli olması daha iyi olur.

Apple alma diyenlere bakma ne istiyorsan onu al pahalı ama kullanmak istiyorsan al farka gelince kamera konusunda belki geniş açı çekimi ve gece çekimi dışında 16e de iyi her iki telefona da erişimim mevcut yakın çevremde kullananlar var karşılaştırma istediğin bir konu varsa yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı