IPhone 16E vs Samsung S24 Plus

İşlemcini ne durumda çok ısınıyor diyen var da
Exynos 2400'ü redditte biraz araştırın kullananlar hala sorunlu olduğunu söylüyor. Sentetik testlerde, benchmarklarda bir sıkıntı yok gibi gözükse de kullanım esnasında ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Arkadaşımda düz S24 var ilk aldığı günden beri pilden ve ısınmadan şikayetçi. S24+ boyutu itibariyle belki bu konularda daha iyidir.

Son düzenleme:
İşlemcini ne durumda çok ısınıyor diyen var da

Hocam işlemci ısınma sorunlu değil. Diğer rakibi işlemciler ile arasında 1 2 derece oynuyor ya da oynamıyor seviyesinde.

Exynos 2400'ü Reddit'te biraz araştırın kullananlar hala sorunlu olduğunu söylüyor. Sentetik testlerde, benchmarklarda bir sıkıntı yok gibi gözükse de kullanım esnasında ısınma ve pil tüketimi sorunu var. Arkadaşımda düz S24 var ilk aldığı günden beri pilden ve ısınmadan şikayetçi. S24+ boyutu itibarıyla belki bu konularda daha iyidir.

Hocam düz modeller kasası ve buhar odasının küçüklüğü sebebiyle zaten ısınan modeller. Snapdragon'lu S23, S22'de ısınıyor(S22 kronik olduğundan). Hatta S25'te ısınıyor. Pil olarak da verimsizlik yok Exynos'da. Yine batarya boyutlu bir durum bu. Ek olarak yabancıların şikayetçi olanı da 5G'de güç çekmesinden şikayet ediyor. Ülkemizde düzgün 5G yok. Gelecek 5 senede her eve gelmeyecek.

Sizce hangisi daha mantıklı? Elimde 16e var ama pek tatmin olmadım ne yapsam bilemedim. 14T Pro da bir seçenek tabii sizce ne yapmalıyım?
Direkt hangisini alayım desen 16e alma derdim, ama 16e bence değiştirmen gereken bir telefon da değil, geniş açı yok, ama ana kamera baya iyi, bide 60hz, ben şahsen 60hz kullanmakta zorlanırdım, ama 1 hafta kullan alışırsın, yani hiç masrafa girme bence, 16e den çooookk daha iyi diye düşünerek s24plus a geçersen bence büyük bir hayal kırıklığına uğrarsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı