iPhone 17 256 GB vs 512 GB

Drawzzy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: Asus TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti
İşlemci: Intel Core i5-13600KF
Anakart: Asus TUF Gaming Z690-Plus
Ram: Kingston Fury Beast (2x16) 32GB
SSD: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000MB/s
Sıvı Soğutucu: NZXT Kraken X53 240mm RGB
Kasa: Cooler Master TD500 V2
Güç Kaynağı: MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold
Merhaba sayın üyeler. İlk defa iPhone kullanacak birisi olarak bir sorum var. Ben normalde Samsung S21 FE telefon kullanıyorum halihazırda ve 128 GB bana fazlasıyla yetiyor iPhone kısmı nasıl bilmiyorum gündelik ne az ne de çok fotoğraf video çekeceğim bir telefon olacak daha çok sosyal medya kullanımı ekran süresi günlük kaç saat götüreceği gibi detayları da önemli direk satın almayı düşündüğüm model 17. Biraz kullanan varsa aranızdan günlük örneğin 8, 9 saat sonra pil %80 seviyeden kaça düşüyor? Bence daha fazla para öde 512 GB al fotoğraf boyutları yüksek gibi ben telefonu aldığımda bayağı uzun kullanmayı düşünüyorum S21 FE kullanıyorum, tahmin edebilirsiniz. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aklımda şu an 256 GB var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende zamanında 3.5 sene S21 FE kullandıktan sonra Iphone 17 Pro Max’e geçtim. Siz de Iphone 17’ye geçseniz bile özellikle batarya anlamında çağ atlamış gibi hissedeceğinize eminim. Ben Iphone 17 Pro Max alırken 512GB bulamadığım için 256 GB almak zorunda kaldım. 256 GB şimdilik bana yetiyor ama ilerleyen süreçte yeteceğini zannetmiyorum. Yetmediği durumlarda da cihaza kayıtlı fotoğrafları silerim diye düşünüyorum çünkü hem bilgisayara hem de internete yedekleme yapıyorum. Açıkçası S21 FE’de 128 GB bana yetmiyordu. Zaten uzun süre kullanacağınızı söylemişsiniz. İmkanınız varsa 512 GB alın derim. Veya bütçenizi biraz daha arttırabilirseniz 17 Pro 256 GB modelini de tercih edebilirsiniz.

Merhaba sayın üyeler. İlk defa iPhone kullanacak birisi olarak bir sorum var. Ben normalde Samsung S21 FE telefon kullanıyorum halihazırda ve 128 GB bana fazlasıyla yetiyor iPhone kısmı nasıl bilmiyorum gündelik ne az ne de çok fotoğraf video çekeceğim bir telefon olacak daha çok sosyal medya kullanımı ekran süresi günlük kaç saat götüreceği gibi detayları da önemli direk satın almayı düşündüğüm model 17. biraz kullanan varsa aranızdan günlük örneğin 8, 9 saat sonra pil %80 seviyeden kaça düşüyor? Bence daha fazla para öde 512 GB al fotoğraf boyutları yüksek gibi ben telefonu aldığımda bayağı uzun kullanmayı düşünüyorum S21 FE kullanıyorum, tahmin edebilirsiniz. Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Aklımda şu an 256 GB var.

Öncelikle 256 GB kesinlikle yetersiz bir depolama. iPhone 17 alıp kameranızı düşük çözünürlüklerde kullanacağınızı zannetmiyorum. Telefonun hakkını vermesi adına yüksek çözünürlükte fotoğraf ve videolar çekmeniz lazım ve o da fazla depolama ihtiyacı demek. 256 GB alıp yetmediğinde iCloud Plus abonesi olarak aylık belli tutarlarla bulut depolama alabilirsiniz. Ya da harici SSD alarak oraya atıp telefondan silmek de çözüm olabilir ama galerinizin telefonda kalmasını istiyorsanız 256 GB yetmez. 2 seneye kadar da ben temel depolamanın 512 GB olacağını düşünüyorum. 256 GB'nin esamesi okunmayacak. Yani satarken de 512 GB modeller daha fazla rağbet görecek.
128 GB 14 Pro kullanıyordum ve depolama kesinlikle yetmiyordu. 512 GB 17 Pro aldım ve depolama yönünden artık çok rahatım. Size de tavsiyem 512 GB seçmenizdir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı