iPhone 17 beklenmeli mi?

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar telefonum iPhone SE 2 ve yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ancak malumunuz artık ne pil ne ekran güncel seviyeler için yeterli değil. Bundan dolayı maksimum 60-65k bütçe ile telefon değiştireceğim. iPhone 16 şu an Amazon üzerinde 60k olarak görüyorum ancak 2 ay sonra iPhone 17 tanıtılacak ve sanırım fiyat farkı 20-30k olmaz. Bir de en güncel olmasını istiyorum. Elimde AirPods, Apple Watch, iPad var yani her türlü ekosisteme ayak uydurmak için Apple telefon alacağım. En kötü 75k civarına kadar bütçemi esnetebilirim. Sizce 17'yi bekleyim mi yoksa 16 mı alayım?

Arkadaşlar telefonum iPhone SE 2 ve yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ancak malumunuz artık ne pil ne ekran güncel seviyeler için yeterli değil. Bundan dolayı maksimum 60-65k bütçe ile telefon değiştireceğim. iPhone 16 şu an Amazon üzerinde 60k olarak görüyorum ancak 2 ay sonra iPhone 17 tanıtılacak ve sanırım fiyat farkı 20-30k olmaz. Bir de en güncel olmasını istiyorum. Elimde AirPods, Apple Watch, iPad var yani her türlü ekosisteme ayak uydurmak için Apple telefon alacağım. En kötü 75k civarına kadar bütçemi esnetebilirim. Sizce 17'yi bekleyim mi yoksa 16 mı alayım?

Bekleyin dediğiniz gibi 30klık bir artış zaten olmaz diye düşünüyorum hem en güncele geçersiniz bir de bu sene 120 Hz ihtimali var ne kadar doğru bilmiyorum ama olursa sizin için daha da iyi.

Hocam bekleyin diyeceğim ama 60 Hz yine ekran.

120Hz ekran yenileme hızının geleceğini iddia eden kaynaklar var aynı şekilde 120Hz olup Pro Motion olmayacağını da iddia eden kaynaklar var siz nasıl bu kadar kesin 60Hz diyorsunuz.

Şu anki telefon yetiyor derseniz bekleyebilirsiniz bence en azından lansmanı bir görün.
Gördüğüm kadarıyla 799-850 dolar civarı fiyatlar konuşuluyor düz seri için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı