iPhone 17 Pro inceleme

26.1'den memnun musunuz hocam?
Memnunum hocam. Üstte uzunca yazdım zaten ama özetlersem batarya konusunda istediğimi aldım. Yapay zeka özellikleri ise falso her zamanki gibi. Özellikle animasyonların akıcılığı da artmış. 17 Pro’yu daha düzgün yapan bir güncelleme oldu.

Hocam ben güncellemek istiyorum açıkçası ama bir zaman planlaması yapmıyorum bu akşam yaparım gibisinden mesela. Keyfime bağlı yaparım yani kısacası ne zaman olur tabii orası muamma şu an için. Ama genel kanı 16 serisi eski olmadığı için 26.1'in herhangi bir konuda sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum. Bakalım biraz da 16 serilerinden geri dönüşleri okuyayım.

Ben 16 Pro kullanıyorum hocam. Sabah 26.1'i kurdum. 1-2gün sonra hatırlatın hocam deneyimleri paylaşayım. iOS 26 olarak da denemek istediğim için 26 çıktıktan 1-2 hafta sonra kurdum. Pil konusu biraz sıkıntılıydı ve birkaç tema bug vs. vardı onun dışında 26'dan memnundum ama yine de 26'da pek aradığımı bulamadım. Yapay zeka zaten nanay, 26.4 falan diyorlardı bakalım ne yapacaklar? 26.1 harici konuşursam ben olsam 18'de kalırdım en azından adamakıllı yapay zeka gelene kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 26.1 için sanırım son günlerdeyiz. 1 hafta içinde gelir gibi geliyor bana.

@mizzy @PROTECTQ Hocalarım selamlar. iOS 26.1'e geçtiniz mi? Ben şu anda indiriyorum.
Henüz geçmedim. Geçenlerin yorumlarını okuma aşamasındayım şu an .

@mizzy Geçtiniz mi hocam?
Geçtim hocam. Vizelerim olduğu için yazamadım. Şimdilik pil performansından memnunum, gözle görülür bir iyileştirme var. Kilit ekranı falan daha kararlı gibi bir de. Olumsuz bir durumla şimdilik karşılaşmadım. Yapay zeka özellikleri de hoşuma gitti.

Harika, sevindim hocam. Bende de durumlar böyle. Evet kilit ekranı daha kararlı. Ben kozmik turuncu duvar kâğıdını kullanıyorum aldığımdan beridir. Nadiren de olsa Bug'lar görüyordum eski sürümlerde. Şu anlık 26.1'de henüz yaşamadım. Bir ara cihazın performans testlerini de atacağım.

Bence 26.1 ile bu sürüm artık kararlı hale geldi hocam. Pil olsun, bazı küçük buglar olsun hepsi düzelmiş gerçekten. Bayağı memnun kaldım bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…