iPhone 17 Pro inceleme

Bence 26.1 ile bu sürüm artık kararlı hale geldi hocam. Pil olsun, bazı küçük buglar olsun hepsi düzelmiş gerçekten. Bayağı memnun kaldım bende.

Evet hocam sevindim adınıza da. Yani aslında bu sürüm özünde 26.0 olmalıydı. Resmen eylül ayında kararlı sürüm diye yayınladıkları sürüm Beta'dan beter bir şeydi, kimin deneyimini okusam her model için olumsuz. Bu sürümde yani 26.1'de düz 17'de denetim panelini açarken yani yukarıdan aşağı çekerken ufak bir takılma yaşayanlar mevcut. Air modelinde de yaşayanlar var gördüğüm kadarıyla. 17 Pro serisi için duymadım.

Bende şu anlık hiçbir sıkıntı yok geçen seneki Samsung One Ui7 olayından sonra Apple'da geç çıkartmak istemedi büyük ihtimal ama dediğiniz gibi şu anda kararlı hale geldik sanırım.

Telefonda bugün garip bir bug yaşadım. %95 şarj sınırı seçili olmasına rağmen %100'e kadar şarj olmuştu. BugOS diye boşa demiyorum.

Evet günün 2. yazılım hatası da burada. Gördüğünüz gibi gösterge panelleri bulanık şekilde kaldı. Ne saat ne sağ taraftaki ikonların hiçbiri okunamıyor. Telefonu kapat aç yapınca çözülüyor ancak yani son nesil cihazda ben bunları yaşamak zorunda mıyım ya? Lanet olsun yapacağın işletim sistemine, lanet olsun senin gibi firmaya.

Dosya Ekleri

• IMG_4391.png
    435,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Hocam ara ara %100'e kadar şarj olması normal, bende de 17 Pro var ve zaman zaman dediğiniz gibi oluyor.

"Şarj Sınırı yüzde 100'ün altındaki bir düzeye ayarlanmışsa doğru pil şarj durumu tahminlerini sürdürebilmek için iPhone'unuz zaman zaman yüzde 100 düzeyine kadar şarj edilir."

Ekleme: Bulanık olma sorunu ilginçmiş, hem 26.0 hem de 26.1 sürümlerini genel beta aşamalarında kullandım, en son 26.1 kararlı sürüm yayınlanınca betadan çıktım. (26.0 betasını 15 Pro'da kullanmıştım.)

Benim son yıllarda kullandığım en temiz betalardı. 26.1 özellikle sorunsuz gibiydi.

"Şarj Sınırı yüzde 100'ün altındaki bir düzeye ayarlanmışsa doğru pil şarj durumu tahminlerini sürdürebilmek için iPhone'unuz zaman zaman yüzde 100 düzeyine kadar şarj edilir."
Teşekkürler hocam bilgi için. Bunu Bug sandım inanın, bilmiyormuşum. Güzel bir şey o zaman bu özellik.

Evet telefonu kapat aç yapınca düzeldi. İlk kez yaşadığım bir bug benim de.

@PROTECTQ @mizzy Hocalarım selam. Son zamanlarda cihazınızda ufak ufak takılmalar vs. oluyor mu? Son birkaç gündür bende ara yüzde veya uygulama açarken falan çok milim milim böyle takılmalar olmaya başladı. Her zaman değil arada oluyor. İlk iOS 26.1'e güncellediğimdeki stabilite gitti gibi sanki. Sizde nasıl?

Son düzenleme:

Evet ben de hissediyorum. Özellikle ana ekranda sol taraftaki denetimlere geçip geri ana ekrana geçerken arada değil her zaman takılıyor.

Ben şu an memnunum. Milim milim takılmalar arada oluyor evet ama çok umursamıyorum açıkçası.

Ben şu an memnunum. Milim milim takılmalar arada oluyor evet ama çok umursamıyorum açıkçası.

Yani evet yine aynı sorunlardan müzdaribiz demek bu. Cevaplarınız için teşekkürler. iOS 26.1'de de pil sorunu çözülse de akıcılıkta hâlen pürüzsüz değil diyebiliriz. iOS 26.2'yi bekleyeceğim bakalım. Neden bu sene bir türlü son nesil cihazda bile akıcılık oturmuş değil gerçekten anlamıyorum.

16 Pro'lar da aynı şekildeydi. 15 Pro ilk çıktığında şömine gibi yansa da en akıcısı oydu. Hepsini de çıktığı gün deneyimledim ve çıkış günlerinden bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
16 Pro'lar da aynı şekildeydi. 15 Pro ilk çıktığında şömine gibi yansa da en akıcısı oydu. Hepsini de çıktığı gün deneyimledim ve çıkış günlerinden bahsediyorum.

15 Pro'yu hiç kullanmadım. 16 Pro'yu ise anneme aldığımda deneyimledim ilk çıktığında. Bu kadar pürüzlü olduğunu hatırlamıyorum. 1 gün falan kullandım gerçi. Apple iOS yapmayı mı unuttu ne yaptı? Vallahi 14 Pro'yu iOS 16.5'te kullanıyordum. Hiç şikayetim yoktu stabillik anlamında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…