iPhone 17 Pro inceleme

Vallahi ben de anlamadım hocam. Biz stabilite konusunda bu adamlara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz hiç bilmiyorum.

Vallahi ben de anlamadım hocam. Biz stabilite konusunda bu adamlara da güvenemeyeceksek kime güveneceğiz hiç bilmiyorum.

Bitti artık Apple ya. Yeni gelecek CEO inşallah yazılım ekibini çok daha sağlamlaştırır. Elimde bir tane 7 Plus var. Turdus merula ile Mac bulursam ona iOS 10 yükleyeceğim bakalım bugünkü 17 Pro'daki iOS 26 ile kıyaslayacağım. Buraya da atacağım. Eski stabilliği insanlar görsün.

Kılıf ile MagSafe cihazlarıyla kullanan var mı aranızda? Kılıf olsa da araya kaçan tozlar çizer mi acaba arka tarafı. Hem evde kablosuz şarj hem de arabada MagSafe telefon tutucu ile kullanmayı düşünüyorum. Çizilme ihtimalinden 17 veya 17 Pro alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır MagSafe aksesuarlar kullanıyorum ve şu anda bile cihazım MagSafe şarj cihazına takılı, ayrıca metal cüzdan da kullanıyorum gün içinde aktif olarak. (Metal cüzdanı sadece kılıfla kullanıyorum.)

iPhone 13, 13 Pro, 14 Pro, 15 Pro ve 17 Pro kullandım, hiçbirinde bu tür bir sorun yaşamadım endişeniz olmasın.

Selamlar benim telefonda arka buhar odası parçasının üst kısmı tırnağımı sürttüğüm zaman hafif bir çıkıntı hissediyorum sizde de var mı? Gövdeye 0 değil gibi.

İşaretlediğim bölge.

Bende üst tarafta değil de yan tarafta var, bunlar olur hocam o camı oraya 0'a 0 yapıştırmak mümkün değil gibi bir şey.

Bende üst tarafta değil de yan tarafta var, bunlar olur hocam o camı oraya 0'a 0 yapıştırmak mümkün değil gibi bir şey.
Anladım hocam. Ben de batarya şişmesi yaşadım daha önce ondan korktum.

Merak etmeyin çizmez. Ben 2,5 aydır şeffaf MagSafe kılıf ile kullanıyorum. Arkasına powerbank, cüzdan gibi şeyler de yapıştırıyorum. Turuncu renk benimki o sebepten önceki siyah renk telefonlarıma göre çok daha az toz tutuyor ancak yine hatrı sayılır toz tutmasına rağmen çizilme gibi durum olmuyor.

Evet bende de oluyor hocam. Zaten orası cam kısım ve altında MagSafe mıknatısları var. Yani kasadan ayrı bir parça özünde. Normal.

Çok nadir kullandığım bir şeydi fark etmedim. Anlamadığım kısım düz 17 ve Air'de hâlen var mı? Ayrıca başından beridir mi yok yoksa iOS 26.1 ile mi kalktı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…