iPhone 17 Pro kasıyor

HanKaĞaN

Megapat
Daha fazla  
Geçen hafta Vatan'dan 17 Pro aldım. 13'ten geçtim. Açıkçası fark hissetmiyorum. Ekranlar, kamera geç açılıyor. Rehberde arama yapsam gecikiyor. Geçişlerde bir kasma var. iOS 26.3 yüklü.

Normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta Vatan'dan 17 Pro aldım. 13'ten geçtim. Açıkçası fark hissetmiyorum. Ekranlar, kamera geç açılıyor. Rehberde arama yapsam gecikiyor. Geçişlerde bir kasma var. iOS 26.3 yüklü.

Normal mi?

Telefonun şarjı yüksek iken ve ısınık veya şarjda olmuyorsa normal değil hocam. Telefonu yeniden başlatmayı deneyin iyice bakın.

Depolamada ağzına kadar dolu değilse Apple destekle iletişime geç bakarlar.

Düşük güç modunda da normal mi hocam?

Evet normal hocam. O Hz inizi azaltıyor, hareketleri azaltıyor. Aklıma geldi de öyle bir şey yapmamışsınızdır diye demedimde hocam sorun o yüzden yani. Çok normal.

Sadece örnek şarj 20-30 kaldı dışardasın öyle aç, normal kullanımda açmayın düşük güç modunu.

Bir düşük güç modunu kapatıp yeniden başlatın telefonu ve tekrar bakın gecikme var mı diye.

Son düzenleme:
Evet normal hocam. O Hz inizi azaltıyor, hareketleri azaltıyor. Aklıma geldi de öyle bir şey yapmamışsınızdır diye demedimde hocam sorun o yüzden yani. Çok normal.

Sadece örnek şarj 20-30 kaldı dışardasın öyle aç, normal kullanımda açmayın düşük güç modunu.

Bir düşük güç modunu kapatıp yeniden başlatın telefonu ve tekrar bakın gecikme var mı diye.
Akşam eve gidince şarja takıyorum diye açıyordum hocam. Adaptör taşımak istemiyorum. Evde de 1 şarj için adaptör almadım. 5 Watt orijinal Apple adaptör var. Evde gerekirse onunla şarj etsem olur mu?

Akşam eve gidince şarja takıyorum diye açıyordum hocam. Adaptör taşımak istemiyorum. Evde de 1 şarj için adaptör almadım. 5 watt orijinal Apple adaptör var. Evde gerekirse onunla şarj etsem olur mu?

Olmasına olurda hocam 1 gün sürer o telefonu şarj etmesi. En kötü 200-300 TL'ye Anker, spgien, belkin marka 20-30W adaptör alın onunla şarj edin, hiçbir şey olmaz.

Adaptöre gerek yok bence o telefonun bataryası rahatça günü çıkarması gerek sürekli oyun oynamıyorsanız.

Olmasına olurda hocam 1 gün sürer o telefonu şarj etmesi. En kötü 200-300 TL'ye Anker, spgien, belkin marka 20-30W adaptör alın onunla şarj edin, hiçbir şey olmaz.

Adaptöre gerek yok bence o telefonun bataryası rahatça günü çıkarması gerek sürekli oyun oynamıyorsanız.
Xiaomi powerbank var, onla şarj edebilir miyim? Video izliyorum çok fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı