Elektronik IPhone 17 Pro Max 2 TB 152.999,00TL son 40 dk

Amazon'da direkt fırsat ürünlerini botlar alıyor bence, ben bütün alarmları takip ettim birçok ürünün "bu indirimde mi ya" diyerek Akakçe sayfalarını açarken bütün stokları tükendi. Mesela 00:00'da Tefal 6X seti, sabah 10'daki 2TB Apple tablet vs. hepsi 1 dakika içinde tamamen tükendi 😃.

Amazon'da direkt fırsat ürünlerini botlar alıyor bence, ben bütün alarmları takip ettim birçok ürünün "bu indirimde mi ya" diyerek Akakçe sayfalarını açarken bütün stokları tükendi. Mesela 00:00'da Tefal 6X seti, sabah 10'daki 2TB Apple tablet vs. hepsi 1 dakika içinde tamamen tükendi 😃.
11 Kasım'da o SUPER1000 kodları da aynı şekilde hiç sepette bile kullanılamadan tükendi. Amazon bu bot olsa şaşırmam artık bundan sonra :D

11 Kasım'da o SUPER1000 kodları da aynı şekilde hiç sepette bile kullanılamadan tükendi. Amazon bu bot olsa şaşırmam artık bundan sonra :D

Amazon'da direkt fırsat ürünlerini botlar alıyor bence, ben bütün alarmları takip ettim birçok ürünün "bu indirimde mi ya" diyerek Akakçe sayfalarını açarken bütün stokları tükendi. Mesela 00:00'da tefal 6X seti, sabah 10'daki 2TB Apple tablet vs. hepsi 1 dakika içinde tamamen tükendi 😃.

Ben konuyu açarken vardı stok ama hemen bitiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı