IPhone 17 Pro Max almak mantıklı mı?

Merhaba, biliyorsunuz ki eylül ayında 17 serisi çıkacak. Şu anda 16 Pro Max kullanıyorum ve çok memnunum. Normalde asla 17'ye geçmeyi düşünmüyordum çünkü zaten elimdeki telefon çok iyi. Fakat son zamanlarda aklımı karıştıran bir şeyler var. Kur artmaya devam ediyor ve bu gidişle 17 Pro ve Pro Max şu anki fiyatlardan daha da pahalıya satışa sunulacaktır. Yatırım amaçlı olarak 17 Pro Max'e geçmeye değer mi sizce? Aslında elimdeki telefonu 2 - 3 yıl rahat kullanacaktım fakat böyle giderse yeni modeller çok pahalı olacak gibi duruyor. Sizce geçilir mi yoksa yıllarca kullanıp yükseltmek daha mı mantıklı?

Hocam siz telefona yatırımı boş verin altına dövize Bitcoin'e yatırın. Savaşlar falan derken fırladı hepsi. Telefona yatırım yapan insan mı var yahu.

Kimse soruyu anlamamış ben sana cevaplayayım. Her sene telefon yenilemek ile 5 sene boyunca aynı telefonu kullandıktan sonra değiştirmek fiyat olarak aşağı yukarı aynıya geliyor. Elindeki telefonun değeri düşmeden satıp yeni çıkana geçmek mantıklı kısaca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kimse soruyu anlamamış ben sana cevaplayayım. Her sene telefon yenilemek ile 5 sene boyunca aynı telefonu kullandıktan sonra değiştirmek fiyat olarak aşağı yukarı aynıya geliyor. Elindeki telefonun değeri düşmeden satıp yeni çıkana geçmek mantıklı kısaca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonunda aradığım cevap hocam. Çok sağ olun tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı