iPhone 17 Pro Max beklenir mi?

Bende şimdi yeni çıkacak herkeste bu görünüş olmayacak diye düşündüm. Bir de kullandıgım telefon aşırı kötü çok da beklemek istemiyorum.

Sabırın ekmeğini yiyeceksin. Acele edince iş sarpa sarıyor genelde, bana hep öyle oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabırın ekmeğini yiyeceksin. Acele edince iş sarpa sarıyor genelde, bana hep öyle oluyor.

Ama yurt dışı alacağım ya ne zaman gelir ve fiyat ne kadar olur bunlar belirsiz 47 k var bende daha çıkamam çok zor.

Tasarım kötü de olsa içi güzel olsun yeter o 😅
Kamerayı daha iyi olsun diye büyüte büyüte telefonu arka tarafta koca bir tuğlaya çevirmişler. Estetikten çok uzak, sanki işin başındaki tasarımcı biraz kafası karışık çalışmış gibi. İnsan bakınca bunu kim onayladı acaba? diye düşünmeden edemiyor.

Kamerayı daha iyi olsun diye büyüte büyüte telefonu arka tarafta koca bir tuğlaya çevirmişler. Estetikten çok uzak, sanki işin başındaki tasarımcı biraz kafası karışık çalışmış gibi. İnsan bakınca bunu kim onayladı acaba? Diye düşünmeden edemiyor.

Yakında cip takacaklar merak etme telefona gerek kalmayacak.

47k var çok zor çıkamam diyorsan bu konuyu açmayacaktın 😅

Ben zaten diyorum ki fiyatı kaç olur? Ona göre ekstra mesai yaparak yükseltebilirim. 17 Pro Max yerine 17 Pro alabilirim ama tasarım konusunda kararsızım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı