Merhaba, ilk çıktığından beri kullandığım iPhone 11 artık pil ömrü ve performans bakımından çok sıkıntı çıkartmaya başladı. Tekrardan bir Apple cihaz satın almak istiyorum. Uzun ömürlü ve pil bakımından tatmin edecek bir modele ihtiyacım var. Son 17 serisine baktığımda güzel görünüyor fakat düz 17'yi uzun süreler beklemeden satın alamıyorum. 17 Pro'nun düz 17 modeline göre farkları neler? Batarya, performans, ömür bakısından karşılaştırabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Açıkçası Pro telefonlar artık sadece kamera olarak ayrılıyor gibi. Birazcık GPU birazcık batarya farkı var fakat en ciddi fark kamerada. Eğer çok fazla yakınlaştırma ile işiniz yoksa 17 alın geçin renkleri daha güzel.
Hocam Pro versiyonunun üstün olduğu, 4 GB RAM daha fazla 300 mAh daha fazla batarya kapasitesi var 3 kameralı, video ve fotoğrafta birkaç tane daha özellik var fazladan ve 30 bin civarı fiyat farkı.
Açıkçası Pro telefonlar artık sadece kamera olarak ayrılıyor gibi. Birazcık GPU birazcık batarya farkı var fakat en ciddi fark kamerada. Eğer çok fazla yakınlaştırma ile işiniz yoksa 17 alın geçin renkleri daha güzel.
Kamera o kadar önemli değil. RAM, batarya ve GPU fazlalıkları ömrünü uzatacaksa almışken onu alayım diyorum. Birde düz modelde stok sorunu var ve resmi site üzerinden alınca çok uzun süreler çıkartıyor. Sizce ne yapmalıyım?
Hocam Pro versiyonunun üstün olduğu, 4 GB RAM daha fazla 300 mAh daha fazla batarya kapasitesi var 3 kameralı, video ve fotoğrafta birkaç tane daha özellik var fazladan ve 30 bin civarı fiyat farkı.
Hocam bütçeniz kısıtlıysa 17 alın fakat bütçede sorun yoksa Pro modeli RAM ve işlemci bakımından daha uzun ömürlü olacaktır. Anladığım kadarıyla telefonu da temiz kullanıyorsunuz en az bir 6-7 yıl daha götüreceğini düşünüyorum sizi.
Hocam bütçeniz kısıtlıysa 17 alın fakat bütçede sorun yoksa Pro modeli RAM ve işlemci bakımından daha uzun ömürlü olacaktır. Anladığım kadarıyla telefonu da temiz kullanıyorsunuz en az bir 6-7 yıl daha götüreceğini düşünüyorum sizi.