Razer mouse önerisi

ramboii123

Centipat
Daha fazla  
Aşağıda linkini bıraktığım Razer mouselerden birini almayı düşünüyorum, genelde rekabetçi/fps oyunlarını ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum. Düşük DPI yani düşük hassasiyette kullanıyorum mouseyi. Sizler hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

Aşağıda linkini bıraktığım Razer mouselerden birini almayı düşünüyorum, genelde rekabetçi/fps oyunlarını ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum. Düşük DPI yani düşük hassasiyette kullanıyorum mouseyi. Sizler hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

V3 alabilirsin.

Adam hangi 'Razer ürünü önerirsin?' demiş hocam, Çin menşeli X-5 Pro, Z-1 falan gibi her yerde dolanan fason ürün ihtiyacım var dememiş.
Konu basligi moderatorler tarafindan duzenlenebiliyor.
Konu icerisinde "Razer sart" ibaresini goremedim.

Konu basligi moderatorler tarafindan duzenlenebiliyor.
Konu icerisinde "Razer sart" ibaresini goremedim.
1769676118505.png
Razer şart yazması gerekiyor mu, konu başlığı direkt RAZER MOUSE önerisi dostum. Linkini bıraktığı mouselardan birini önersen yetiyor. Başka bir isteği yok adamın :d

Eki Görüntüle 2649434 Razer şart yazması gerekiyor mu, konu başlığı direkt RAZER MOUSE önerisi dostum. Linkini bıraktığı mouselardan birini önersen yetiyor. Başka bir isteği yok adamın :d
Yazdigimi bir daha okur musunuz?
Baslik degistirilebiliyor. Komple silip bastan yazma yetkisine sahip moderatorler.
Salliyorum "YARDİM EDİN BU RAZER ALİNİR Mİ" diye basliklar "Razer Mouse Onerisi" diye degistirilebiliyor.
Eger asiri sart bir sey olsaydi konuya da yazardi konu sahibi zaten "Razer disi onermeyin." diye. Ki Razer babasinin sirketi mi de sart olacak :)

Boyut ve şekil farkı var aralarında. Sırf logo için elinize uymayacak ya da parasını hak etmeyen bir ürün almayın.

Adam hangi 'Razer ürünü önerirsin?' demiş hocam, Çin menşeli X-5 Pro, Z-1 falan gibi her yerde dolanan fason ürün ihtiyacım var dememiş.

“Çin menşeili” ve “Fason” diyerek küçümsediğiniz ürünlerin daha iyi olması dışında herhangi bir problem yok.

“Çin menşeili” ve “Fason” diyerek küçümsediğiniz ürünlerin daha iyi olması dışında herhangi bir problem yok.
Kendi kendine ateş etmiyor ya hocam sonuçta. Adam Razer almaya hevesliyse bırakın alsın cıvıl cıvıl dursun masasında. 5-6 senedir bende kullanıyorum bir eksiğini de görmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı