ramboii123
Centipat
Daha fazla
Aşağıda linkini bıraktığım Razer mouselerden birini almayı düşünüyorum, genelde rekabetçi/fps oyunlarını ve hikayeli oyunları karışık oynuyorum. Düşük DPI yani düşük hassasiyette kullanıyorum mouseyi. Sizler hangisini önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI - Fiyatı, Yorumları
RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAZER DeathAdder V3 Wired Gaming Mouse: 59g Ultra Lightweight - Focus Pro 30K DPI, 6 Buttons - Fiyatı, Yorumları
RAZER DeathAdder V3 Wired Gaming Mouse: 59g Ultra Lightweight - Focus Pro 30K DPI, 6 Buttons yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
RAZER Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse (RZ01-03850100-R3M1) - Fiyatı, Yorumları
RAZER Deathadder Essential Optik Kablolu Siyah Oyuncu Mouse (RZ01-03850100-R3M1) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.