iPhone 17'de bir sıkıntı var mı?

Daha fazla  
Fotoğraftaki iPhone 17 Irak'tan alınma. Kutusuna zannediyorum kendi etiketlerini basmışlar oradaki telefoncu. Anlayan var mı kutuda sıkıntı var mı? Chat'e sordum bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Screenshot_20251219_150029_WhatsApp.jpg

Etiket doğruysa CH yani Asya bölgesi olduğunu gösteriyor ve çift fiziksel SIM yuvalı model demek. Kalan etiketler oradaki telefoncunun kendi reklamı. Arkadaki IMEI numaraları ile telefonun ayarlar-genel-hakkında kısmında yazan IMEI numaraları tutuyor mu diye bir bak hocam. Yani zaten rağbet çok ve daha yeni bir telefon olduğundan 17'lerde şu anda toplama gibi bir durum olmaz. %99,9 sıkıntı yoktur. Hayırlı olsun, fazla takılmayın.

Etiket doğruysa CH yani Asya bölgesi olduğunu gösteriyor ve çift fiziksel SIM yuvalı model demek. Kalan etiketler oradaki telefoncunun kendi reklamı. Arkadaki IMEI numaraları ile telefonun ayarlar-genel-hakkında kısmında yazan IMEI numaraları tutuyor mu diye bir bak hocam. Yani zaten rağbet çok ve daha yeni bir telefon olduğundan 17'lerde şu anda toplama gibi bir durum olmaz. %99,9 sıkıntı yoktur. Hayırlı olsun, fazla takılmayın.
Eyvallah sağ olasın. Evet bizim TR telefoncuları da kendi mağazalarının stickerını yapıştırıyor öyle olduğunu tahmin etmiştim zaten ama yine de anlayan birine sorayım dedim. Telefon şuan Diyarbakır'dan geliyor pazartesi elime ulaşacak o zaman güncellerim konuyu. Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı