iPhone 17'nin ön siparişten sonra fiyatı artar mı?

maklube

Hectopat
Daha fazla  
Şu an iPhone 17'nin ön sipariş fiyatı 77.999 TL olarak görünüyor. Bu fiyat sadece lansmana mı özel, yoksa satışa çıktığında artış oluyor mu? Merak ediyorum. Bir de stok sıkıntısı yaşanıyor mu? Önceki modellerde pek takip edememiştim. Hepsiburada gibi sitelere genelde ne zaman düşüyor? Düştüğünde fiyatı daha uygun oluyor mu? Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

iPhone 16 serisi ilk çıktığında da stok sorunu yaşanmıştı stoklar geldiğinde fiyatlar aynı kalmıştı. Eğer almayı düşünüyorsanız yılbaşından önce almaya çalışın. E-ticaret sitelerinde de ocak şubat gibi fiyatların düşeceğini düşünüyorum.

iPhone 16 serisi ilk çıktığında da stok sorunu yaşanmıştı stoklar geldiğinde fiyatlar aynı kalmıştı. Eğer almayı düşünüyorsanız yılbaşından önce almaya çalışın. E-ticaret sitelerinde de ocak şubat gibi fiyatların düşeceğini düşünüyorum.

Hocam aslında şu an alabilirim ama dedim acaba Teknosa, vatan gibi yerlerden ticari karta taksit için beklenebilir mi ya da yine Online da Hepsiburada'da en azından ekim 15 gibi Apple TR fiyatından aşağıda olur gibi düşündüm yanlış mı düşünüyorum acaba stok olmaz mı?

Hocam aslında şu an alabilirim ama dedim acaba Teknosa, vatan gibi yerlerden ticari karta taksit için beklenebilir mi ya da yine Online da Hepsiburada'da en azından ekim 15 gibi Apple TR fiyatından aşağıda olur gibi düşündüm yanlış mı düşünüyorum acaba stok olmaz mı?
Fiyatların 1 ay sonra düşmesi imkansız gibi bir şey hocam. Ürünler daha yeni çıkış yaptı ki, 1 ay sonra bile stok olmayabilir. Fiyatlar hepsiburada gibi yerlerde illaki bir tık daha düşecektir ama 3 - 4 ay sonra olacağını düşünüyorum. Tabii o zamana kadar fiyatlar tekrar artmazsa.

Fiyatların 1 ay sonra düşmesi imkansız gibi bir şey hocam. Ürünler daha yeni çıkış yaptı ki, 1 ay sonra bile stok olmayabilir. Fiyatlar Hepsiburada gibi yerlerde illaki bir tık daha düşecektir ama 3 - 4 ay sonra olacağını düşünüyorum. Tabii o zamana kadar fiyatlar tekrar artmazsa.

Tamamdır sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı