İPhone 3GS Batarya Şişmesi

Bataryaya ne yapiyim?

• Issız bir yere götür ve at

Oy: 4 66,7%
  • Buzluğa koy arka balkondan at

Oy: 0 0,0%
  • At çöpe bişey olmaz

Oy: 2 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    6

ulasyurdugül2

Hectopat
Yer
Kırşehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Gençler merhaba bugün telefona sinirlendim (telefon %6 şarjda tıkanıp kalıyodu) çekiçle,tornavidayla daldım daldım dediysekde o kadar sert girmedim sonuçta bataryası var.Heryerini sorunsuz açtım. Ekran camı bile kırılmadı. 46 dakika felan uğraştım en son açtım felan orasına burasına baktım en son batarya aklıma geldi bi bakıyım dedim kapağı çevirmemle ben şok.Bide gittikçe büyüyor.Hemen koştum banyoda soğuk su hazırladım içine attım 10 dakika sonra kontrol etmeye gittim dahada şişmiş. Patladı paylayacak (en azından mili amperi çok tüksek felan değil). Ne yapabilirim. Çöpe atsam darbe alır patlar yangın çıkartır,balkondan aşşağı atsam patlar birine bişey olur arka balkon zaten ağaçlık alan.Bir taktik verin suyun içinde deliyim mi ne yapıyım.. ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefona sinirlenince verdiğiniz tepki biraz tuhaf. Bataryayı ne yapacağınızdan önce telefona sinirlenince ne yapmamanız gerektiği daha önemli bir konu. Bataryaya gelince boş bir alana atın gitsin en fazla patlar yanar sonrada söner.

Batarya bir pil olmakla beraber pil kutuları olur geri dönüşüm için. O pil kutularının bulunduğu yer varsa oraya bırakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı