iPhone 4S alınır mı?

5S hala güzel gerçekten Apple telefonlarını bence bilerek yavaşlatıyor, çok kaliteli telefonlar yapıyorlar en az 5S al kafa rahat iş görür yani kamerası bile güzel onun.

Onu anladım ama iOS sürümü göre değişiyor performansı bunu fark ettim. Sanırım iOS 8.4.1 sürümü stabil gibi duruyor.
Geçen sene iPhone 4S kullaniyordum bu zamanlarda. Telefon o kadar hantal ki Instagram'da bile yeterli performansi vermiyor donmalar oluyor. YouTube guncellemeleri de gelmiyor diye biliyorum artik. Onermem uzak durun başka telefonlar duşunmeniz daha iyi.

iOS sürümü nedir?

Kesinlikle hayır. 2015'den kalma bir iOS sürümüne sahip 2011 çıkışlı bir telefona 275TL vermek iyi bir fikir değil. Güvenlik açıkları vardır o telefonda.

Yedek sadece alo-alo'luk telefon ise eh, alınabilir.

Bütçe belirtin daha iyilerini önerelim.

300-350 TL civarı bütçem var. 4S ve 5S bakıyordum ama bütçeme göre 5S baktım ama birkaçı arızalı. Arızası ne mi söyleyim parmak izi arızası veya orta tuş arızası gibi.
Android önermeyin sebebi ise bütçeme göre Android telefonlar hepsi berbat.

300-350 TL civarı bütçem var. 4S ve 5S bakıyordum ama bütçeme göre 5S baktım ama birkaçı arızalı. Arızası ne mi söyleyim parmak izi arızası veya orta tuş arızası gibi.
Android önermeyin sebebi ise bütçeme göre Android telefonlar hepsi berbat.
Parmak izi arızası o kadar önemli değil. Orta tuş arızası da Assistive Touch kullanarak çözülebilecek bir sorun. Kesinlikle 5s alın.

Batarya sağlığına bakmayı unutmayın.

Soru saçma gelebilir biliyorum. Sorum şu Instagram, YouTube ve İnternet kasma yapar mı? Yedek olarak almayi düşünüyorum. Bu arada fiyatı hak ediyor mu?(275TL)

Bende var içine YouTube indiremezsin indirsen bile YouTube video dona attar sonra Instagram ilk sürümleri DM yok sadece 1 mesaj yazabilirsin oda hesaptan çıkıp girmen lazım videolarda kasmıyor ama görüntü kalitesi hep 360P.

Bende var içine YouTube indiremezsin indirsen bile YouTube video dona attar sonra Instagram ilk sürümleri DM yok sadece 1 mesaj yazabilirsin oda hesaptan çıkıp girmen lazım videolarda kasmıyor ama görüntü kalitesi hep 360P.

YouTube indirmek için iOS 8+ sürüm lazım. İndirmek için yanlış hatırlamıyorsam. Neyse 5S bakacağım hocam.

Yok 3utools kulanıp idirebilirisin çoğu uygulamayı ben yaptım ama çoğu açılmıyor ya da kapanıyor.

Senin kullandığın iOS sürümü nedir ki? iOS 9.3.6 güncelleme yapabilirsin bu da destek devam ediyor yanlış hatırlamıyorsam.(iOS 8.4.1 güncellemeni tavsiye ederim ve stabil gibi duruyor.)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı