iPhone 4S bu saatten sonra alınır mı?

• Konuyu başlatan Au5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.209
A

Au5

Ziyaretçi
S3 ü satıp 4S almam sizce mantıklı olur mu? iOS'a bayılıyorum. Sizce Xperia Z mi iPhone 4s mi almalıyım? 4s alırsam 1 2 oyun yüklerim o benim için hiç sorun olmaz. Hangisini tavsiye edersiniz? mantıklı bir seçim mi? iOS 8 bile gelse 4s de kasacağını hiç sanmam çünkü gayet kaliteli çip mevcut telefonda, ufak tefek güncellemelerle de giderirler sorunları?

ROM Konularından konuşmayı severim, Facebook'tan eklersen görüşebiliriz. Burada konu dağılmasın. Ben şahsen Android'den başka platforma geçemem, İOS'ten 2 gün sonra sıkılırım. ROM Atmadan duramam. :D S3 İle devam et, ROM'larla yola devam. Android L'de Çıkacak yakında, tabi ROM olacak. :D Bende S3 Mini kullanıyorum.

ROM Konularından konuşmayı severim, Facebook'tan eklersen görüşebiliriz. Burada konu dağılmasın. Ben şahsen Android'den başka platforma geçemem, İOS'ten 2 gün sonra sıkılırım. ROM Atmadan duramam. :D S3 İle devam et, ROM'larla yola devam. Android L'de Çıkacak yakında, tabi ROM olacak. :D Bende S3 Mini kullanıyorum.
Ben facebook kullanmıyorum da neyse çok sağol yardımın için. Şuanlık XperianZE romunu indirip mevcut CM yi yedekliyeyim sonra kötüyse tekrar geri yüklerim. Teknoloji böyle bir şey işte.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı