iPhone 4s Isınıp Kapanma Sorunu

fthdmr

Hectopat
Katılım
20 Şubat 2014
Mesajlar
12
Arkadaşlar dün sıfır olarak iPhone 4s 8 GBsatın aldım. Akşam saatlerinde 8-9 saat arası şarjda bıraktıktan sonra şarjı %100 iken şarjdan çıkardım ve yastığımın altına koydum. Uyandığımda telefon ısınmış ve şarjı tamamen bitmişti. Neden olduğunu anlayamadım. Bana anormal bir durum gibi geldi. Sorun hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İsterse telefonun sabaha kadar şarjda kalsın. Pil tamamen dolduğunda akım kesilir. Ayrıca %100 dolu şekilde yastığının altına koymak kesinlikle cihazın çok ısınıp pilinin bitmesine ve telefonun kapanmasına sebebiyet vermez. Eğer cihazın kullanmıyorken bile bu kadar ısınıp kendini kapatıyorsa onu servise götür derim. Ya da önce bir bekle, sorun kendiliğinden düzelmezse gönder servise.
 
Recep abininde dedigi gibi telefon yastik altinda havasiz kalmis ve bu isinmasina neden olup bataryanin enerjisini bitirmis.Tekrar sarj edip telefonu oldugu gibi birak hava alabilecegi bi yerde.Daha sonrasinda bak eger telefon yine öyle olursa servise götür derim.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı