iPhone 4s iTunes Wifi ile Eşzamanlama Nasıl Oluyor?

ThisisPerfect

Kilopat
Katılım
27 Ocak 2014
Mesajlar
234
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çözdüm ve hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Neymiş Efendim Wifi ile kablosuz eşzamanlamam için şarjda olması lazımmış.Şarja takana kadar pcye bağlarım daha iyi bu ne saçma bi sistemdir.Onuda geçtim bağlantı koptuğu anda bidaha görmüyor illa pcyi yeniden başlatıcaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wifi eşzamanlama yapabilmeniz için kablo ile bağlamanıza gerek yok. Sadece bir kere bilgisayara kablo yardımıyla bağlayım iTunes programında cihaz özet bölümünden Bu aygıtı Wifi üzerinden eşzamanla seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor. Şahsen ben prize şarja bağlamadan da kullanabiliyorum. Bağlantı kopukluğu oluyor arada evet buna yapabileceğimiz hiç bir şey yok maalesef. Ama bu PC/Mac i yeniden başlatmanız anlamına gelmiyor sadece iTunes'u yeniden çalıştırmanız gerekli.
 
ben çok araştırdım fakat şarjda olması gerekliymiş ki şarja takmadan tanımıyor eğer bağlantı koparsa bidaha tanımıyor itunesi yeniden başlatsamda aynı taaki bilgisayarı yeniden başlatana kadar düzelmiyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı