iPhone 4S kasma sorunu

AmdTek1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar babamın eskisi bir tane iPhone 4s vardı S4 mini ile takas ettim şarjı az gidiyor diye keşke etmeseydim onu da değişim kampanyasından değiştirdi. Bana dedi şarjı iyi gidiyor. S4 mini kadar performanslı olacağını sanmıyordum ama internet açık Clash of Clans'a giriyorum oyun parçalanıyor kütür kütür. Sizde de kasma var mı?
iOS düşürmeyi düşünüyorum iOS 7'ye düşürsem bi fark olur mu ? Telefonun arka camı kırık bu yüzden performansta veya pil ömründe bi eksiklik olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar babamın eskisi bir tane iPhone 4s vardı S4 mini ile takas ettim şarjı az gidiyor diye keşke etmeseydim onu da değişim kampanyasından değiştirdi. Bana dedi şarjı iyi gidiyor. S4 mini kadar performanslı olacağını sanmıyordum ama internet açık Clash of Clans'a giriyorum oyun parçalanıyor kütür kütür. Sizde de kasma var mı?
iOS düşürmeyi düşünüyorum iOS 7'ye düşürsem bi fark olur mu ? Telefonun arka camı kırık bu yüzden performansta veya pil ömründe bi eksiklik olur mu ?

Fiziksel hasarın durumuna veyahut açtığı zarara göre bu performansı etkileyebilir ama arka camının kırık olmasının performansa etki edeceğini pek zannetmiyorum. 4S maalesef artık ömrünü bitirmiş durumda. Takip etmiyorum uzun zamandır ama eğer iOS 7'ye dönüş için yeni bir yöntem geliştirmişler ise mutlaka dönmelisiniz. Güncel sürümlerde pek çok kasma mevcut.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı