iPhone 4s kasma yapıyor

yah_1905

Megapat
Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
152
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
iPhone 4S kasma oluyor. Neden kaynaklanıyor? Bu telefonu ilk gününe döndürsek düzelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İcloud'a son bir kez daha yedekleme yapıp, telefonu sıfırlarsan gözle görülür derecede bir rahatlama olacaktır.
Not: 4S kullanıcısıyım.
 
iOS 8 kullanıyorsan kasma olması normal iPhone 4s kullanıyorum bende artık son güncellemelerini alıyor.
 
Battery Doctor indir gereksiz önbelleği temizlesin. Gereksiz RAM kullanan uygulamaları kapatır. Bir an olsun rahatlatır. Bütün güncellemeleri aldığından emin olun. Ben de öyle yapıyorum kasmasın diye şu an akıcı şekilde kullanıyorum.
 
İstediğiniz gibi downgrade yani sürüm düşürme yapamazsınız. Shsh kaydınız varsa belki.. Telefonu DFU moda alıp sıfırlarsanız kasmalar belki düzelebilir.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı