IPhone 5 alınır mı?

İphone'dan neden bu kadar soğudun ki? Android kullanıcısıyım fakat androide yeni güncellemeler geldikçe telefonun eskimesine neden oluyor. Hadi bir daha telefon değiştir. Ömrünü kısaltıyor yani. Belirli uygulamaları yüklersin menü arası geçişte kasmalar başlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle kardeşim o haklısın cidden hemen üretimi yapılan bir cihazın slim versiyonu çıktığı zaman yapısal anlamda daha fazla destek alıyor ve böylece ömrünü uzatıyorlar. Ama maddi açıdan dolayı 5 alabilirim gibi gözüküyor, inşallahta alırım.Destek alırsa zaten model konusunda sıkıntım yok destek görsün, güncellemelerini alsın tamamdır.

Apple'de güncelleme sıkıntı olmaz kardeş. Bırak androidciler düşünsün onu. Apple samsung gibi her aklına estiğinde günlük gazate basar gibi telefon çıkarmıyor.

Son olarak sakın androide bulaşma, marketi virüs kaynıyor bende s3 var hard format atmaktan bir hal oldum. Yok htc yok sony bilmem ne sıkıntı telefonlarda deyil işletim sistemi açık olduğu için önüne gelen birşey sokuyor markete. O kadar sıkıldım ki artık sadece haber ve teknoloji dergilerini yüklüyorum. Paranoyak oldum resmen hangisi virüslü diye. Varsın bluetooth kullanmayalım ama güvenilir ve işini doğru dürüst yapan bir firma olsun.

İos'tan androide geçmek isteyenler bu gibi sıkıntılara yabancı oldukları için, 2 GB ram gördümüler android diyorlar bu iş ram'la felan çözülmez ben anladım şahsen ama gelde anlat işte. O market virüs kaynıyor virüs sıkıntı çekeceksin ki anlayasın diyorum başkada bişey demiyorum :)

Samsung dışında her şeyi alabilirsiniz.

Tamamen katılıyorum dostum. Samsung al yere düşür hatta düşürme bile, 3-5 ay sonra görürüm şarj girişini olsun ve kasasının diğer yerlerini falan. Çok absürd bir kasa anlayışı var samsungun ve her gün gazete parçası gibi telefon çıkarıyor millete bilmemney etmek için..

Kısaca yeryüzünde telefon bittikten sonra samsunga yönel derim.

Aynen öyle. Abimde S4 vardı. Camı kırılmış. Anlattığına göre benim iPhone 4 düşse sadece çizilirmiş. 600TL masraf çıktı. E haliyle yaptırmak da istemedi. Arkadaşı ona S3 Mini verdi o da S4'ü verdi. Abim de Z1 aldı. Sonra öğrendik ki S4'ü yaptıran adam 3 gün sonra telefonu aynı şekilde kırmış. :D

Apple yeni çıkardığı iPhone serisindeki sorunları S modeli çıkartarak ilk çıkardığı modelin sorunlarını ve eksikliklerini düzeltiyor. Bence iPhone 5S alacak bütçen yoksa 4S almalısın. iPhone 5 ' ten her açıdan daha sağlam bir telefon.

Bu Android'çiler mobil aygıtlar başlığı altında Android telefonları bölümü var. Neden orada değiller de iPhone bölümündeler, merak etmiyorum. :)

Arkadaşlar şimdi İphone 5'e güncelleme daha gelir diyorsunuz ve 2 sene rahat gider diyorsunuz öyle mi?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00