iPhone 5 ekranda beyaz leke

Oğuzhn Babacan

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Iphone 5 cihazımda 3 tane simetrik biçimde beyaz leke belirdi. İşin tuhaf yanı sadece beyaz arkaplanda belli oluyor. Menüde yada herhangi bir resim önizlemesi, video oynatma durumlarında kesinlikle belli olmuyor. Sorunu yaşayan var mı ? Neden kaynaklanır ? Geçmesi mümkün müdür ?

Dostum bahsettiğin sorun benm 2. el almış olduğum iphone 5s de de var. Sen yanlızca beyaz ekranda gözüküyor diyosun evet doğru ama ekrana düz bakınca da gözükmemesi gerekir. Şöyle 15 20 derecelik açıyla bak ekran parlaklılığını sonuna kadar yükselt beyaz bi sayfa aç internetden vs. herhangi bir yerden iyice kontrol et. Sebebine gelecek olursak hala araştırmaktayım. Birisi diyo su girmiş olabilir bu yüzdendir diye ama kesin bi sonuç bulamadım. Lekenin olduğu yerde dokunmatikde sorun yok acaba ilerde bi sıkıntı çıkarmı?

Dostum bahsettiğin sorun benm 2. el almış olduğum iphone 5s de de var. Sen yanlızca beyaz ekranda gözüküyor diyosun evet doğru ama ekrana düz bakınca da gözükmemesi gerekir. Şöyle 15 20 derecelik açıyla bak ekran parlaklılığını sonuna kadar yükselt beyaz bi sayfa aç internetden vs. herhangi bir yerden iyice kontrol et. Sebebine gelecek olursak hala araştırmaktayım. Birisi diyo su girmiş olabilir bu yüzdendir diye ama kesin bi sonuç bulamadım. Lekenin olduğu yerde dokunmatikde sorun yok acaba ilerde bi sıkıntı çıkarmı?
Bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Aslında sorun rahatsız edici boyutta değil ama iphone kullanıcısı isen rahatsız ediyor bilirsin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı