iPhone 5 için Deju batarya alınmalı mı?

alanzo

Hectopat
Eski bir apple calisani oldugum halde bunu yaziyorum. iPhone 5s cihazim iki yillik su an ve bundan 1.5 ay once telefon cok ilginc bir sekilde aniden kapaniyordu. İlginclik su ki prize takili olmayan USB kablosunu taktigim anda yani elektrik yokken telefon aciliyor. Bugun Genius Bar'a gittim, parali batarya degisimi dediler. Sebebi de battery cycyle 500'ü gecmis. Ben Apple'da calisirken neler neler gordum, beni keklemeye calisiyor arkadas. Neymis 275 lira orijinal bataryasiymiş. İsin ilginci daha ust model 6 ve 6s'in bataryasi 130 liralara kadar inmis su an. Telefonumu satsam 400 etmez. Sizden ricam bu Deju batarya nasil? 6 aydan fazla kullanan var mi veya baska marka onerisi olan? iFixit'i biliyorum fakat kargo pahaliya geliyor. Lutfen bir yardim edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiylatkandırma olarak 319 Lira Apple. Ancak yıl sonuna 6 ve üstü cihazlar için ilk batarya değişimi 129 Lira.

Ancak cihaza göre orjinal batarya almak daha masraflı olacaktır o yüzden bende Deji öneririm.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı