iPhone 5 nasıldır ?

Arslan Bek

Hectopat
Daha fazla  
iPhone 5 geliyor hediye arkadaşlar. İşçilik, malzeme gücü falan nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 5 kullanıcısı olarak aşırı memnunum ama yavaş yavaş yeni sürümler geldikçe yavaşlıyacağını düşünüyorum şimdilik.Ben sadece ilk zamanlar şarj cihazı sorunu yaşadım. Güzel bir telefon pişman olmayacağından eminim.

İPHONE 5 bende kullanmıştır çok güzel bir telefon şarj sorunu var bu ıphone telefonlarını her zamanki özelliği iphone 6 hariç

iphonenun 5s ve 6 hariç tüm serilerini kullandım. 4 kamerası bence günümüzün şartlarında çöp. Eşimde iphone 5 vardı, bozuldu, biraz daha düşük bir fiyata Samsung Alpha aldık. Fotoğraflar arasında dağlar denizler kadar fark var. Kalite ve güç bakımından iphone 6 ile rahat yarışır. Hemde yarı fiyatına...

Hocam zaten okudum. 5S alın demedim iPhone serisinde 5S'den aşağısının artık alınmaması düşüncesindeyim yani artık pek cazip gelmiyor eskimeye başladı dedim. Bu kadar sert çıkmanıza gerek yoktu. Neyse ne diyelim, hediye geliyorsa ne mutlu size, hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı