iPhone 5C Alınır mı?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar;
Eylülde telefon almayı düşünüyordum. Fiyatları araştırırken birden 5c nin 1.499 tl'ye Teknosa da satıldığını gördüm. Sizce 32 GB 5C alınır mı? Beni en çok tedirgin eden biraz bataryası, çünkü 1510 mAh yazıyor. 1 Günü çıkarırmıyım acaba? Ayrıca performans ve kamera olarak diğer üst modellerinden çok mu geri kalıyor? Detaylıca açıklarsanız çok memnun olurum.

Bataryası aşırı kullanmıyorsanız 1 günü çıkarıyor. Kamerası 5S'ten biraz geri fakat kötü bir kamera yok. Iphone 6s'in çıkmasıyla fiyatının 100 TL daha ineceğini tahmin ediyorum. Bulduğunuz fiyat gayet uygun. 5C'nin arkasındaki plastik kısım normal plastiklerden daha kaliteli bir his veriyor. Bütçeniz eğer Iphone 6'ya yetmiyorsa bu modeli bu fiyata almak mantıklı bana göre.

Arkadaşım İPhone 5C kullanıyordu ve pil konusundan çok şikayetçiydi. Oyun oynuyorsanız Şarj Adaptörü en büyük dostunuz olacak. :D İPhone 5C almanızı tavsiye etmem.

Alınmaz. Bataryası da iyi değil. Alma dememin en büyük sebebi sağlam olmaması. Kız arkadaşımda var. Bir düşüşte ekranı çatladı ve bir kısmı koptu. Düşüş mesafesi 1m, sağ üst köşeye düştü. Kısacası tavsiye etmiyorum.
wp_ss_20150831_0001.png

Ekleme: Telefon fayansın üzerine düştü.

Bence apple yaptığı ürünler dayanıklı. Kamerası bence fiyat segmentiyle aynı. Ancak z3c de aynı fiyat segmentinde ancak z3c kamera performansı daha iyi. Bataryası ile (eski iphone 5 kullanıcısı olarak) yarım günü zor çıkarır.

@hucre on bir Bence Z3 Compact alması çok daha iyi olacaktır. Bataryasının iki günü rahat görebileceğini düşünüyorum. Ayrıca kamera, suya ve toza dayanıklılık, kat kat daha sağlam olması gibi artıları var. Eğer büyük ekran seviyorsa Z2'de duşunebilir.

@hucre on bir Bence Z3 Compact alması çok daha iyi olacaktır. Bataryasının iki günü rahat görebileceğini düşünüyorum. Ayrıca kamera, suya ve toza dayanıklılık, kat kat daha sağlam olması gibi artıları var. Eğer büyük ekran seviyorsa Z2'de duşunebilir.
Z3c kullanıyorum. Hoparlöründen az ses geliyor. Servise gönderdim aynı tekrar göndercem. Z3c acayip kasılıyor. Şu anda iphone 5 (en güncel sürümde), Z3c kadar kasılmıyor. Z3c den memnun değilim. Sony önermiyorum.

iPhone 5C almak doğru mu?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı