Dduyan da Galaxy S3 alacak sanır İphobe 5C alınabilir bendeki Galaxy Y'yi katlar çöpe atar.
Hocam yalnız bende iPhone 6 var ve çok kolay bir şekilde iTunes üzerinden istediğim gibi müziklerimi attım dinliyorum. Ayrıca yanında verilen kulaklık mükemmel ses kalitesine sahip. Nereden çıkardınız müzik için uygun olmadığını?Öncelikle amacınızın sadece whatsapp, resim, müzik ve stabilite olduğunu söylemişsiniz. O zaman iphone 5c'yi kafanızdan çıkarınız.Müzik atmak iphone'da sıkıntılıdır para vermeniz gerekir ve hafıza arttırılmaz.Belki ileride ek hafızaya ihtiyaç duyarsınız. 3 işletim sistemini de uzun süre kullanmış biri olarak söylüyorum ios, akıcı ama kapalıdır,android akıcı değildir (ne kadar hızlı olursa olsun sonuçta android mutlaka biraz da olsa yavaşlayacaktır) ama açıktır.Wp hem hızlı hem de ihtiyaçlarını karşılayacak yönden açıktır ve az kişi tercih ettiğinden fiyatı çok uygundur. Zaten neyi tavsiye edeceğimi anlamışsınızdır: kesinlikle wp . Wp telefonları arasından ise 500 tl civarında bulabileceğin nokia lumia 820 tavsiyemdir. Ben de lumia 820 kullanıcısıyım.Hepsiburada'dan aldım ama ne yazık ki telefon çabucak tükendi.İnşallah almaya karar verirseniz çabucak bulursunuz.Şimdiden hayırlı olsun .
Kulaklık kalitesi iyi ama ben orada sıkıntılı derken para vermeniz gerekir ve pc'den usb yoluyla mp3 kolay atılamaz anlamında söyledim. Android ve Wp'da usb ile ücretsiz atılabiliyor. İos'ta ise ya internetten dinlenilebiliyor ya da para vermek zorunda kalınıyor (Jb yapmayacaksan tabii).Hocam yalnız bende iPhone 6 var ve çok kolay bir şekilde iTunes üzerinden istediğim gibi müziklerimi attım dinliyorum. Ayrıca yanında verilen kulaklık mükemmel ses kalitesine sahip. Nereden çıkardınız müzik için uygun olmadığını?
Mesajımı okumadınız sanırım. Diyorum ki bilgisayarıma telefonu bağlayıp müzikleri iTunes ile sürükleyip attım daha sonra eşzamanladım ve ücretsiz bir şekilde müzikleri dinlemeye başladım. Jailbreak falan da hiç yapmadım ve yapmam.Kulaklık kalitesi iyi ama ben orada sıkıntılı derken para vermeniz gerekir ve pc'den usb yoluyla mp3 kolay atılamaz anlamında söyledim. Android ve Wp'da usb ile ücretsiz atılabiliyor. İos'ta ise ya internetten dinlenilebiliyor ya da para vermek zorunda kalınıyor (Jb yapmayacaksan tabii).
Bu yöntemi de ilk defa sizden duydum. Sayenizde bu bilgiyi de öğrendim. Teşekkürler. Ben ne kadar denesem de yapamamıştım ama yinede tavsiyem değişmedi. Kesinlikle wp alın. Hem ihtiyaçlarınızı karşılıyor, hem de maddi olarak kar ediyorsunuz.Mesajımı okumadınız sanırım. Diyorum ki bilgisayarıma telefonu bağlayıp müzikleri iTunes ile sürükleyip attım daha sonra eşzamanladım ve ücretsiz bir şekilde müzikleri dinlemeye başladım. Jailbreak falan da hiç yapmadım ve yapmam.
Buyrun ben bunu izleyerek yapmıştım. Yani müzik atmada zor bir kısım göremedim ben. Acaba sıkıntı bende mi?
Rica ederim. Valla ben Windows Phone falan bilmem de ben dediğim gibi iOS'da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu tür şeyleri yapamadığınızda internette biraz arayınca her şeyi öğrenebiliyorsunuz.Bu yöntemi de ilk defa sizden duydum. Sayenizde bu bilgiyi de öğrendim. Teşekkürler. Ben ne kadar denesem de yapamamıştım ama yinede tavsiyem değişmedi. Kesinlikle wp alın. Hem ihtiyaçlarınızı karşılıyor, hem de maddi olarak kar ediyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.