iPhone 5'i Değiştirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ayaz_19

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Şuan elimde batarya ömrünü doldurmak üzere olan bir iphone 5 var. Yaklaşık 2,5 senedir kullanıyorum. Telefondan ve IOS'dan memnunum fakat artık değiştirme vaktinin geldiğini gösteren problemler yaşamaya başladım. Niyetim iPhone 6s almak ama Türkiye şartlarında bir telefona 3100 TL vermek ne kadar mantıklıdır orası tartışılır. iPhone 6 almayı da düşündüm fakat onunda iPhone 5s ten ekran büyüklüğü açısından başka aman aman bir artısı yok gibi. Eski bir Android kullanıcısı da olarak (Galaxy Note 1) IOS'un tadını almış biri olarak Androide pekte geçmek istemiyorum. Ancak gel gör ki Apple bu fiyat stratejisi ile insanları rakiplerine itiyor diyebilirim. Bu yüzden istemeye istemeye Android telefonlara kayma yapacağım gibi. Sizden ricam şuan alınabilecek en mantıklı telefon hangisidir acaba? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden...

Son düzenleyen: Moderatör:
- Apple'ın fiyat stratejisinden ziyade, dolar kuru ve yüksek vergi gibi şeyler telefonu cep yakacak fiyatlara çekiyor.

Bütçeniz ne miktarda bilmiyorum fakat, eskiden de büyük ekranlı telefon kullandığınızdan, f/p olarak Zenfone 2 veya z3 öneriyorum.

- Apple'ın fiyat stratejisinden ziyade, dolar kuru ve yüksek vergi gibi şeyler telefonu cep yakacak fiyatlara çekiyor.

Bütçeniz ne miktarda bilmiyorum fakat, eskiden de büyük ekranlı telefon kullandığınızdan, f/p olarak Zenfone 2 veya z3 öneriyorum.

Bütçem 2500 civarı diyebilirim. Çok zorlarsam 2700 diyebilirim.

O halde Z3+ Veya G4 göz atmanızı tavsiye ederim

O halde Z3+ Veya G4 göz atmanızı tavsiye ederim

Bu bahsettiğiniz telefonlar aldıktan 1 sene sonra donma, kasma yapmaz değil mi. Zira IOS kullanmış biri olarak böyle rahatsız edici derecede bir sıkıntı yaşamadım çünkü. Yine söylüyorum Apple'ın fiyatları yüzünden IOS'dan vazgeçmek durumunda kalıyorum.

Bütün androidler bir raddeden sonra kasabilirler.İlk telefonum discovery'i 3 sene kullandım ondan sonra bazı takılmalar oldu sadece.Kişinin kullanımına göre de değişiyor tabi. Z3+ gibi telefonlarda bu olay en düşük seviyede. G4 Konusunda tam tecrübem yok fakat kullanan arkadaşlarım memnunlar. Yine de çok endişeniz varsa 2800 tl ye iphone 6 hala alınabilir diye düşünüyorum.

Zenfone 2 yi geçen gün elime aldım. Çok akıcı bir tel. Zenfone 2 öneririm.
Lg g4te iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı