iPhone 5s 16 GB Alınır mı?

iakkus

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone 5s 16 GB alacam. Hafıza konusunda sıkıntı yaratır mı? Sık fotoğraf çekrim yeterli midir hafızası acaba? Kullananlar tavsiye verebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum normade yetiyor ama ben tatile çıktım çeşitli videolar çektim ve dönüşe kalmadan hafıza sıkıntısı yaşadım. Hatta bazı uygulamaları silmek zorunda kaldım. İmkanın varsa 32 GB al yoksa videolarını ve fotoğraflarını sürekli bilgisayarına aktarmak durumunda kalacaksın :D

16 GB yeterli olacaktır. Bir çok oyun oynadım. Oyunu bitirdikten sonra yada oyun sarmadıysa sildim. Hiçbir sorun yaşamadım. 12 tane oyun (NFS MW, Wild Blood, Storm Raiders, MCPE...), 14 tane uygulama (Retrica, TubeMusic, YouTube...) 25 tane video, 80 civarı şarkı (neredeyse 20 tanesi klip, bunu videolara saymadım bu arada), 650 kadar da fotoğraf mevcut. 2,4 GB kullanılabilir hafıza var. Bu arada bitirdiğim oyunlar vardı sildim.

Dostum normade yetiyor ama ben tatile çıktım çeşitli videolar çektim ve dönüşe kalmadan hafıza sıkıntısı yaşadım. Hatta bazı uygulamaları silmek zorunda kaldım. İmkanın varsa 32 GB al yoksa videolarını ve fotoğraflarını sürekli bilgisayarına aktarmak durumunda kalacaksın :D
Mağazalarda 32 gb versiyon kalmamış.

Eğer fotoğraflarını telefonda depolama yapmayacak isen 16 GB yeterli olur. Ama almış iken imkanın var ise 32 GB daha iyi olur. Fotoğrafların boyutu ortada. Çok fotoğraf çekince dolabiliyor hafıza.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı