iPhone 5S alınır mı?

A23 kullanıyorum şu an kasma donma yok ama ailemde bulunan A30 A13 A04 gibi telefonlar.

A serisi şahsen tam bir fiyasko.

A04 işlemcisi kötü. Giriş seviyesi.

Diğer dediğiniz modellerde aynı şekilde. Alınması zaten tavsiye edilmiyor bunların. Samsung Note 4 bile hala cayır cayır kasma donmadan krallar gibi 2K ekranı ile yaşıyor.

A serisi şahsen tam bir fiyasko.

A04 işlemcisi kötü. Giriş seviyesi.

Diğer dediğiniz modellerde aynı şekilde. Alınması zaten tavsiye edilmiyor bunların. Samsung Note 4 bile hala cayır cayır kasma donmadan krallar gibi 2K ekranı ile yaşıyor.

Fiyatı düşük diye tercih ediliyor.

Hocam IPhone'dan vazgeçtim teşekkür ederim herkese.
Son olarak iPhone 11 modeli alınır mı sizce?(kendıme değil)20-23K değişiyor fiyatı.

Fiyatı düşük diye tercih ediliyor.

Bütçesi olmayan da bir zahmet sıfır almasın. Normal bir insan çünkü telefonunu zırt pırt değiştirmiyor kullandımı 3-4 yıl gidiyor. A serisinin giriş cihazları da 3-4 yıl için uygun değil.

Son olarak iPhone 11 modeli alınır mı sizce?(kendıme değil)

Ekranı çözünürlüğü çok kötü. Onun dışında 20k fiyata Android rakipleri 13 Pro Max ile yarışıyor. Ama illa 11 diyorsanız hala akıcı bir cihaz. Üzmez.

Hem ucuz hem de çok özelliği yok diye dusunuyordum 6S e baksam 1500TL sırf onun ıcın gereksız gıbı.
6S şu an hala çok akıcı bir telefon sosyal medya için. Alacağınız en düşük modelde 6s olsun zaten. Eğer bütçe yetmiyorsa 1000 TL ye se 1 alabilirsiniz. Fakat hem titreşimleri hem malzemesi hem 1080P 60FPS 4K 30FPS video çekmesi helio g80 seviyesinde bir işlemcisi olduğu için 6S tercih ederim.

Bütçesi olmayan da bir zahmet sıfır almasın. Normal bir insan çünkü telefonunu zırt pırt değiştirmiyor kullandımı 3-4 yıl gidiyor. A serisinin giriş cihazları da 3-4 yıl için uygun değil.

Ekranı çözünürlüğü çok kötü. Onun dışında 20k fiyata Android rakipleri 13 Pro Max ile yarışıyor. Ama illa 11 diyorsanız hala akıcı bir cihaz. Üzmez.

Hocam alacak kişiye S22 öneriyorum fakat kendısı ısrarlı IPhone'da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı