iPhone 5S alınır mı?

4 yıllık cihaz gözüyle bakmayın lütfen. iPhone 11 gerek kamera gerek performans gerek gece çekimi gerek güvenliği gerek işletim sistemi olsun her yönden çok daha iyi. iPhone 8 bile şu an orta segment diyebileceğimiz Android'lerden çok daha iyi (A23 vs.)

Ben cihazın performansına laf etmıyorum zaten. Fiyatını hak etmiyor diyorum. Son gelen Apple zamlarında hiçbir iPhone telefon fiyatını hak etmiyor 14 Pro Max dahil.

İlla güncellik istiyorum diyorsanız SE 2022 alabilirsiniz. 1.5 senelik cihaz ve A15 bionic çipe sahip fakat U1 çip gibi ilerde ekosisteme çok işe yarayacak bir çipe bile sahip değil. Tek avantajı +2 sene güncelleme ve A15 Bionic.

Ben cihazın performansına laf etmıyorum zaten. Fiyatını hak etmiyor diyorum. Son gelen Apple zamlarında hiçbir iPhone telefon fiyatını hak etmiyor 14 Pro Max dahil.
iPhone 14 Pro Max zaten fiyatını haketmiyor. Yurt dışında 1400 dolar burda vergiler sağolsun 3250 dolar falan ediyor. O gözle bakarsanız hiçbir cihaz fiyatını haketmiyor TR de.

Daha geçen sene 4S kullandım belli bir süre hala taş gibi telefon. Aramasını yapıyor Safari'den YouTube açıyor. Tek sıkıntısı Instagram gibi uygulamaları açamıyordu onun dışında çok memnun bırakmıştı. Kendi telefonumu bırakıp geçesim gelmişti.
Kalite PPI olarak S21 FE den bile daha iyi 4s aslında. Fakat şu an alo demek için alınır başka bir sebepten alınmaz.

11 altı iPhone alınmaz bence, 2024'e çeyrek kaldı.
8 altı*

Son düzenleme:
4 yıllık cihaz gözüyle bakmayın lütfen. iPhone 11 gerek kamera gerek performans gerek gece çekimi gerek güvenliği gerek işletim sistemi olsun her yönden çok daha iyi. iPhone 8 bile şu an orta segment diyebileceğimiz Android'lerden çok daha iyi (A23 vs.)
Düzeltme niteliğinde yazıyorum. A23 orta segment değildir. Giriş seviyesi bir cihazdır. Orta segment dediğin A52-54-72 olur Redmi Note 11 vesaire olur. iPhone 8 in ikinci eli şuan 6.5-7 lira zaten. iPhone 8 in rakibi Galaxy S8-S9 olur onlar da hâlâ taş gibi telefonlar. iPhone 11 e de 23-24k asla verilmez özellikleri iyidir çok iş görür sonuçta 4 yıllık bir amiral gemisi. Ama o fiyata çok daha iyi uzun ömürlü Android amiraller var.

Düzeltme niteliğinde yazıyorum. A23 orta segment değildir. Giriş seviyesi bir cihazdır. Orta segment dediğin A52-54-72 olur Redmi Note 11 vesaire olur. iPhone 8'in ikinci eli şu an 6.5-7 lira zaten. iPhone 8'in rakibi Galaxy S8-S9 olur onlar da hâlâ taş gibi telefonlar. iPhone 11'e de 23-24K asla verilmez özellikleri iyidir çok iş görür sonuçta 4 yıllık bir amiral gemisi. Ama o fiyata çok daha iyi uzun ömürlü Android amiraller var.

A23 orta segmentin düşük modellerindendir. Giriş seviyesi olarak kabul edilebilecek modeller A12 A02s A03 A04 vs. A72 A54 falan orta-üst. Ben S9'dan iPhone XS'e geçmiştim zamanında Android sürümü ve kasmasından dolayı. Boru değil ama taş gibide değil. Malzeme kalitesine ekranına falan lafım yok tabii. iPhone 11 konusuna gelirsek cihaz iPhone tarafında alınabilecek ucuz bir model. Bir üstü iPhone 12 36k. Benim evimdeki neredeyse bütün ürünlerim Apple olduğu için S22 alamam mesela. 0'dan alacak olsam S22 alırım fakat ben zamanında sırf bu yüzden 3K fazla vererek iPhone 11 almıştım. Ekosistemde değilseniz ve bir markaya alışmadıysanız iPhone 11 parasına S22 daha iyi olacaktır. Ve iPhone geçmek isteyen kişiler için ise iPhone 11 kötü bir model değil. Hatta taptic Engine vs. iPhone 11'inde S22'ye kurduğu bazı üstünlükler var.

Konu çok uzamış bir kısmını okudum ama geri kalanını okumaya bile erindim, 5S evet eski onun yerine arka camı vs kırık S6 alırım ya da eski Android amiral gemilerine bakarım düşünceleri de mantıklı geliyorlar en nihayetinde APK ve istediğin donanıma erişim şansın var ama 5S’te ufak minik tam teknolojiden arınma cihazı bu kullanım seneryosunda bahsedilen Z3’ten vs daha iyi olacaktır.

5S içinde hocam alın ve IOS 10’a downgrade edin (5S’ler için bir açık var ve yapabilirsiniz), sonra istediğiniz tarayıcıyı yüklersiniz yine eski sürüm bile olsa safariden iyidir veya safaride de istiyorsanız şans verirsiniz eski sürüm olsa da. Bu şekilde yaparsanız istediğiniz kullanım seneryosunda daha memnun olursunuz %100 telefon detoksu ve teknolojiden uzaklaşma senasi olur.

Bu mesajımı iPhone 5S üzerinden yazıyorum cihaz aman işte berbat çok kasıyor çok kötü denebilecek bir cihaz değil ha iyi de değil ama işte ben alo diyeyim WhatsApp'a gireyim derseniz kesinlikle işinizi görecek bir cihaz ayrıca imzamda 2023'te 5S kullanmak hakkındada blog yazdım onu da okuyabilirsiniz.

Alınmaz. Bir şey indiremiyorsun ve aşırı hantal. Ha yok ben sadece arama yapacağım dersen tuşlu telefon alıp paranı cebinde tutabilirsin. Bütçen ne kadar?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı